Πόνταρε σε στοίχημα 5 εκατομμύρια δολάρια στη νίκη του Τραμπ

4 Νοεμβρίου, 2020 3:24 ΜΜ
More videos

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Λεφτά για… ξόδεμα φαίνεται πως έχει ένας Βρετανός τραπεζίτης, καθώς πόνταρε 5 εκατομμύρια δολάρια στην επανεκλογή Τραμπ!

Το στοίχημα του αιώνα στην κυριολεξία, έπαιξε ένας Βρετανός τραπεζίτης, ο οποίος δεν δίστασε να ποντάρει το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων στη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές. Και αν επαληθευτεί θα γίνει… κροίσος!

Ο τραπεζίτης, που έχει έδρα στο εξωτερικό και του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, έβαλε το στοίχημα μέσω ενός ιδιωτικού γραφείου στοιχημάτων στο Κουρακάο της Καραϊβικής, αφού μίλησε πρώτα με «πηγές προσκείμενες στον Τραμπ».

Το πιο ενδιαφέρον είναι τι θα συμβεί αν ο Βρετανός κερδίσει το στοίχημα. Τότε αυτόματα θα τριπλασιάσει τα χρήματά του, όπερ σημαίνει πως στο ταμείο θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 15 εκατομμύριων δολαρίων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, επικαλούμενη πηγή από στοιχηματική εταιρεία: «Η είδηση αυτού του στοιχήματος κάνει τον γύρο του κόσμου και πιστεύουμε ότι είναι το μεγαλύτερο που έχει παιχθεί ποτέ στην πολιτική».

Παράλληλα, πασίγνωστο πρακτορείο στοιχημάτων αποκάλυψε πως τρία στα τέσσερα στοιχήματα που έχουν παιχθεί την τελευταία εβδομάδα πριν από τις αμερικανικές εκλογές ήταν υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: FOX