9 είδη πόνων που συνδέονται άμεσα με την συναισθηματική μας κατάσταση.

16 Ιουλίου, 2016 3:52 ΜΜ
More videos

Πολλές φορές βιώνουμε διάφορα είδη πόνου στο σώμα μας, που δεν μπορούμε να βρούμε καμία λογική εξήγηση για την προέλευσή τους. Για παράδειγμα, μπορεί να αισθανόμαστε, ότι πονάει ο λαιμός μας, αλλά να μην αισθανόμαστε άρρωστοι. Ή μπορεί να πονάνε τα γόνατα μας και ο γιατρός να μας λέει, ότι δεν βλέπει κανένα πρόβλημα.

Δείτε παρακάτω 9 είδη πόνων, που συνδέονται με την ψυχολογική μας κατάσταση.

1.Πονοκέφαλος.

Ο πονοκέφαλος μπορεί να προκληθεί από το άγχος της ημέρας. Βρείτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να ανακουφιστείτε από το στρες που είχε η μέρα σας.

2.Πόνος στον λαιμό.

Ο πόνος στον λαιμό δείχνει, ότι δυσκολεύεστε να συγχωρήσετε τους άλλους ή τον εαυτό σας. Ίσως πρέπει να επανεξετάσετε κάποια πράγματα για τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

3.Πόνος στους ώμους.

Ο πόνος στους ώμους δείχνει, ότι μεταφέρετε ένα βαρύ συναισθηματικό φορτίο. Ίσως, θα πρέπει να αρχίσετε να μοιράζεστε κάποια από τα προβλήματά σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

4.Πόνος στο πάνω μέρος της πλάτης.

Ο πόνος στο πάνω μέρος της πλάτης δείχνει, ότι δεν λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Μπορεί να αισθάνεστε ανεπιθύμητοι ή αντιπαθείς. Αν είστε μόνοι, ίσως είναι ένδειξη, ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να βγαίνετε ραντεβού.

5.Πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης.

Ο πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης σημαίνει, ότι ανησυχείτε πολύ για τα χρήματα. Ίσως είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσετε τρόπος για να τελειώνετε με κάποιες οφειλές σας.

6.Πόνος στους αγκώνες.

Ο πόνος στους αγκώνες σημαίνει, ότι αντιστέκεστε στις αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας. Αν τα χέρια σας είναι δύσκαμπτα, σημαίνει, ότι η ζωή σας είναι πολύ αυστηρή. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για να αλλάξετε λίγο τα πράγματα.

7.Πόνος στα χέρια.

Ο πόνος στα χέρια σημαίνει, ότι δεν προσεγγίζετε τους άλλους με τον τρόπο που θα θέλατε. Ίσως, ήρθε η ώρα να κάνετε καινούργιους φίλους, να βγείτε για φαγητό με έναν συνάδελφο ή να κάνετε μια καινούργια σχέση.

8.Πόνος στους γοφούς.

Ο πόνος στους γοφούς σημαίνει, ότι φοβάστε να κινηθείτε. Δεν σας αρέσει να προχωράτε παρακάτω και να βλέπετε αλλαγές να έρχονται στην ζωή σας. Ίσως είστε υπερβολικά προσεχτικοί στην λήψη αποφάσεων.

9.Πόνος στα γόνατα.

Ο πόνος στα γόνατα δείχνει, ότι το εγώ σας είναι πολύ μεγάλο και ασχολείστε πολύ με τον εαυτό σας. Ίσως, θα έπρεπε να ασχοληθείτε για λίγο με τον εθελοντισμό.

Ακολουθήστε μας στο facebook: