Ποpνεία στο Μπαγκλαντές επιτρέπουν σε άντρες να πληρώνουν παιδιά – νύφες για σεξ

25 Ιουλίου, 2018 1:01 ΠΜ
More videos

Μια κοπέλα που την ανάγκασαν να δουλέψει σε ποpνείο από τα 13 μίλησε δημόσια για την καθημερινή της κακομεταχείριση συμπεριλαμβανομένων των στεροειδών αγελάδας που την τάιζαν.

Η 19χρονη πλέον Ρούπα δούλευε σε ένα ποpνείο το Μπαγκλαντές για 5 χρόνια, καθώς η ποpνεία είναι νόμιμη στην χώρα.

Η Ρούπα δουλεύει στην Καντιπάρα, ένα από τα περίπου 20 νόμιμα ποpνεία-χωριά που υπάρχουν στο Μπαγκλαντές. Η 19χρονη ζει στο ίδιο σπίτι με περίπου άλλες 400 εκδιδόμενες.

Ο νόμος του Μπαγκλαντές απαγορεύει σε οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών να εργάζεται σε οίκους ανοχής και χρειάζονται άδεια από το κράτος που να λέει ότι είναι πρόθυμοι να εργαστούν.

Η Ρούπα παντρεύτηκε όταν ήταν 11 ετών έναν άντρα που είχε τα τριπλάσια χρόνια της. Η Ρούπα έμεινε έγκυος από τον άντρα της, αλλά λίγο αργότερα εκείνος σκοτώθηκε και η οικογένειά της αρνήθηκε να την δεχτεί πίσω.

Τότε, η Ρούπα αποφάσισε να πάει στην Ντάκα για να ψάξει για δουλειά, αλλά σύντομα την βρήκαν κάποιοι από την βιομηχανία του σeξ και την εκπόpνευσαν.

Σύμφωνα με την Ρούπα, τις πρώτες μέρες που βρισκόταν στην Καντιπάρα την είχαν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο και την έδερναν κάθε φορά που προσπαθούσε να φύγει.

Την τάιζαν στεροειδή αγελάδας σε μια προσπάθεια να αναγκάσουν το σώμα της να αναπτυχθεί για να δείχνει μεγαλύτερη.

Τώρα, η Ρούπα είναι αναγκασμένη να συνευρίσκεται με 10-12 άντρες καθημερινά.

Η Ρούπα παραδέχτηκε ότι πολύ συχνά την έδερναν και πελάτες και ήταν αναγκασμένη να καλύπτει τις μελανιές για να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει.

Τις περισσότερες φορές οι εκδιδόμενες στο Μπαγκλαντές δουλεύουν μέχρι να μαζέψουν αρκετά χρήματα για να εξαγοράσουν την ελευθερία τους, αλλά η Ρούπα αναφέρει ότι της αρέσει να φαντάζεται ένα καλύτερο μέλλον αλλά δεν πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί για αυτήν.

[dailymail]