Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠολυδένδρι: Σύλληψη Ρομά διαρρήκτη μετά από καταδίωξη μέσα σε ρέμα

Πολυδένδρι: Σύλληψη Ρομά διαρρήκτη μετά από καταδίωξη μέσα σε ρέμα

Συνελήφθη Ρομά διαρρήκτης στο Πολυδένδρι έπειτα από καταδίωξη μέσα σε ρέμα – Θέμα χρόνου να βρεθεί και ο συνεργός του

Στην σύλληψη ενός Ρομά διαρρήκτη μετά από καταδίωξη ενός χιλιομέτρου μέσα σε ρέμα στο Πολυδένδρι, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Β/Α Αττικής.

Ο δράστης λίγη ώρα νωρίτερα είχε εισβάλει με ένα ακόμη άτομο, που κατάφερε να διαφύγει την σύλληψη, μέσα σε σπίτι και να αφαιρέσουν άγνωστο αριθμό αντικειμένων.

Στις 15:10 το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11), οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ που βρίσκονταν σε υπηρεσία μεταξύ Καπανδριτίου και Αυλώνα, έλαβαν σήμα για διάρρηξη σπιτιού επί της Λεωφόρου Ειρήνης στο Πολυδένρι.

Σε μόλις 4 λεπτά έφτασαν στο σημείο και μόλις μπήκαν στην αυλή άκουσαν θορύβους από το εσωτερικό. Φτάνοντας στην πίσω πλευρά εντόπισαν τους δυο διαρρήκτες να βγαίνουν από παραβιασμένη μπαλκονόπορτα.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μέσα στο δύσβατο ρέμα και κατάφεραν να συλλάβουν τον ηλικίας 24 ετών Γ.Θ, κάτοικο Ζεφυρίου, ενώ ο συνεργός του που φορούσε κόκκινο φούτερ και μαύρη φόρμα κατάφερε να διαφύγει.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών μέσα στο οποίο βρήκαν την ταυτότητα του δεύτερου δράστη και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Πηγή: Law&Order

Τα πιο σημαντικά