Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα - «Είναι δύσκολα τα πράγματα....

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα – «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχουν επιπλοκές»

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε σήμερα (24/6) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου.

Αρχικά, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: «Είναι δύσκολα τα πράγματα σας το έχω πει, το έχω πει και από την αρχή. Υπάρχει μία σταθερότητα όσον αφορά την κατάστασή του, την κλινική του εικόνα. Όμως η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές οι οποίες αντιμετωπίζονται από την αρχή. Θέλει τον χρόνο του και νομίζω ότι ο ίδιος ο οργανισμός είναι αυτός που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπίτι του».

«Από την αρχή υπήρχαν αυτά τα προβλήματα»

Στη συνέχεια η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι καθημερινά γίνονται οι απεικονιστικές εξετάσεις, όσον αφορά την πορεία της γνώσης του εγκεφάλου. Οι επιπλοκές δεν έγιναν τώρα, υπήρχαν από την αρχή. Από την αρχή υπήρχαν αυτά τα προβλήματα και γι’ αυτό λέμε ότι θέλει χρόνο, ούτως ώστε σιγά σιγά να μπορούν να αποκατασταθούν. Από την αρχή η κλινική του εικόνα ήταν αυτή, σιγά σιγά βέβαια βελτιώνεται».

«Αυτά τα περιστατικά είναι βαριά και γι’ αυτό σας είπα ότι χρειάζονται χρόνο. Πιστεύω να βοηθήσει ο οργανισμός του και σιγά σιγά να μπορέσει ο άνθρωπος να βελτιωθεί και να πάει στο σπίτι του», πρόσθεσε.

Ακόμα, η Ματίνα Παγώνη εξήγησε: «Προς το παρόν χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο, να παραμείνει στη ΜΑΦ και να παρακολουθείται από την συγκεκριμένη ομάδα των γιατρών. Αυτοί θα αποφασίσουν με την εξέλιξη της κλινικής του κατάστασης, αν αυτό θα διαρκέσει και πόσο μεγάλο διάστημα ακόμα. Πιστεύω ότι θέλει χρόνο, χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί να πάει αυτή τη στιγμή σε Κέντρο Αποκατάστασης, εάν δεν γίνουν ακόμη κάποια πράγματα από την ιατρική ομάδα που παρακολουθείται».

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά