Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠολuτραuματίας Τεμπών: «Το πóδı μου σχεδόν ακρωτηστıάστnκε – Πρώτη φορά έπαıρνα το...

Πολuτραuματίας Τεμπών: «Το πóδı μου σχεδόν ακρωτηστıάστnκε – Πρώτη φορά έπαıρνα το τρένο»

Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, μία από τους πολυτραυματίες της τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη, έκανε λόγο αναφορικά με την τραγική ημέρα και σημείωσε ότι πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργική.

Ειδικότερα, κάνοντας λόγο στην κάμερα της ΕΡΤ, υπογράμμισε πως πρώτη φορά πήρε το τρένο και ότι τώρα χρειάζεται βοήθεια σχεδόν σε ό,τι κάνει, ακόμη κι αν θέλει να πιει νερό.

«Πρώτη φορά έπαιρνα το τρένο», είπε η κοπέλα και πρόσθεσε πως «μου έδιναν πολλά φάρμακα, οπότε το μόνο που θυμόμουν ήταν ένα τρένο να καίγεται».

Δείτε το βίντεο«Βγήκα και έπεσα πάνω σε σιδερά με τα ποδιά και σύρθηκα προς ένα χωράφι εκεί πέρα.(..) Οι πρώτες μου σκέψεις όπως και στο ατύχημα ήταν η οικογένεια μου», δήλωσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «μου άφησε κάποιες μόνιμες βλάβες γιατί είχα παρά πολλά κατάγματα σε όλο μου το σώμα ακόμα και σε σπονδύλους, στον αυχένα, στη μέση αλλά το χειρότερο ήταν το πόδι μου που είχε σχεδόν ακρωτηστιαστεί στο ατύχημα».

«Εκεί που ήμουν ανεξάρτητη είχα μάθει να τα κάνω όλα μονή μου, να δουλεύω, να περνάω τον χρόνο μου, ξαφνικά χρειάζομαι κάποιον ακόμα και για να μου φέρει το νερό. Δεν μπορώ να είμαι λειτουργική», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Τα πιο σημαντικά