Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Πολλά χρόνια κουβαλούσα μέσα μου πράγματα…»: Κατάθεση ψυχής από την Ναταλία Τσαλίκη

«Πολλά χρόνια κουβαλούσα μέσα μου πράγματα…»: Κατάθεση ψυχής από την Ναταλία Τσαλίκη

Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Τσαλίκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται».

Η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε στις εσωτερικές αλλαγές που κατάφερε να ξεπεράσει με τον εαυτό της: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην κουβαλάει φαντάσματα (…) Πολλά χρόνια κουβαλούσα πράγματα τα οποία με πολύ κόπο κατάφερα να τα δω γιατί πρώτα πρέπει να τα δεις και να τα αναγνωρίσεις και μετά να προχωρήσεις.

Είναι αυτά τα “πρέπει” τα οποία κουβαλούσα από πολύ μικρή, από τα 12 είχα μια αίσθηση πως δεν μπορώ αυτά τα “πρέπει”, δεν τα έβλεπα με καλό μάτι ήμουν λίγο επαναστάτρια από μικρή».

Η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και στη σχέση με τους γονείς της: «Δύσκολα τα παιδικά χρόνια. Οι γονείς μου δεν ήταν για γάμο για να το πούμε απλά. Αυτό από τη μία είχε μια ανασφάλεια γιατί μέσα σου έβρισκες μια άγκυρα για να μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να έχεις μια σταθερά. Από την άλλη βρίσκεις τον εαυτό σου πιο γρήγορα.

Γίνεσαι ο γονιός του εαυτού σου. Πολύ ωραίοι άνθρωποι. Μια αστική οικογένεια, καλλιεργημένη με καλλιτεχνικές και μουσικές ρίζες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Τσαλίκη.

Τα πιο σημαντικά