Πολίτες καταδίωξαν κλέφτες καταλυτών που τους έπιασαν στα πράσα

2 Μαρτίου, 20234:26 ΠΜ
More videos

Στα πράσα έπιασαν πολίτες κακοποιούς που ξεκίνησαν από το Μενίδι και βρέθηκαν στη Βούλα για να κλέψουν καταλύτες από οχήματα.

Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Starτο ασημί όχημα με τους τέσσερις κακοποιούς κάνει όπισθεν για να φύγει, αφού τους εντόπισαν κάτοικοι της Βούλας, την στιγμή που ετοιμάζονταν να κλέψουν καταλύτη.

«Ήταν ήδη σηκωμένο με γρύλο το αυτοκίνητο την ώρα που τους εντόπισα και επειδή τους έπιασα στα πράσα μπήκαν στο αμάξι και το παράτησαν έτσι του αδελφού μου. Μπήκα στο αυτοκίνητο, έριξα τα μεγάλα φώτα πάνω τους κι έγινε μια μικρή καταδίωξη για περίπου πέντε λεπτά», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι πολίτες τους ακολουθούσαν από την Ποσειδώνος μέχρι την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ώσπου να τους εντοπίσουν οι αστυνομικές δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν.

«Έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μπορούσαν να πάρουν όποιον βρουν μπροστά τους. Δεν σταματούσαν πουθενά», ανέφερε ο μάρτυρας.

Η κινηματογραφική καταδίωξη κράτησε για 22 χλμ, μέχρι τη στιγμή που ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τοίχο. Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να συλλάβουν δυο από τους επιβαίνοντες, έναν 24χρονο και έναν 30χρονο.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News