Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠολάκης: «O ΣΚΑΪ είναι βοθροκάναλo» - «Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι Υπουργός υπανάπτυξης»

Πολάκης: «O ΣΚΑΪ είναι βοθροκάναλo» – «Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι Υπουργός υπανάπτυξης»

Μπορεί ο Παύλος Πολάκης να είχε κληθεί σήμερα από την Όλγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζαννακοπούλο να δώσει εξηγήσεις για την ανάρτηση του όσον αφορά το δείπνο με φίλους του στην Κρήτη, στο οποίο καταστρατήγησε τα μέτρα της καραντίνας, όπως αυτό δεν τον εμπόδισε λίγη ώρα αργότερα να επιτεθεί στον Αδωνι Γεωργιάδη, και με άκομψους χαρακτηρισμούς στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, αλλά και στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, με αφορμή τα έργα που γίνονται για την ανάπλαση του φαληρικού όρμου.

Μάλιστα ο κ. Πολάκης τράβηξε βίντεο με το κινητό τηλέφωνο στο οποίο χαρακτηρίζει τον Αδωνι Γεωργιάδη υπουργό υπανάπτυξης και αναφέρει ότι τα έργα που γίνονται έχουν την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και της Ρένας Δούρου.

Στο γνωστό στιλ του ο κ.Πολάκης χαρακτήρισε τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι που είναι λίγα μέτρα μακρύτερα από εκεί που γίνονται τα έργα, ως βορθροκάναλο που δεν δείχνει τα έργα του επειδή είναι έργα του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αυτό είναι ένα πραγματικό εργοτάξιο που το οφείλουν οι παραλιακοί δήμοι της Αττικής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στο βάθος βλέπετε το βοθροκάναλο του Αλαφούζου τον Σκάι . Δεν πιστεύω να σας έχει δείξει καμιά μέρα τα έργα, διότι γίνονται με χρήματα του ΣΥΡΙΖΑ . Για το εργοτάξιο του Ελληνικού κάνουν παράτες και κορώνες”.

Τα πιο σημαντικά