Πολάκης: «Ο καθένας σας πρέπει να φέρει τουλάχιστον άλλους 5 να γραφτούν στον ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσουν Τσίπρα»

14 Μαΐου, 2022 12:44 ΠΜ
More videos

Ο Παύλος Πολάκης προέβη σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ζητώντας από τους διαδικτυακούς του φίλους να φέρουν άτομα και να γραφτούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανεβάζοντας φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, απευθύνει έκκληση μέσω Facebook με αφορμή τις εκλογές της 15ης Μαΐου για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Παύλος Πολάκης: Η έκκληση στους διαδικτυακούς φίλους του μέσω Facebook

Ο ίδιος στην ανάρτησή του αναφέρει: «Απευθύνομαι προσωπικά σε έναν – έναν στους 5.000 φίλους και στους 80.000 σχεδόν που με ακολουθούν σε αυτό το προφίλ:

Ο καθένας σας πρέπει:

1) Να φέρει τουλάχιστον άλλους πέντε φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, δημοκράτες πολίτες για να γραφτούν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να ψηφίσουν στην κάλπη για την εκλογή από το λαό του προέδρου και αυριανού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις 15 Μαΐου

2) Όσοι από εσάς είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν στις εκλογές για σύνεδρους (δηλαδή είχαν γραφτεί μέχρι τις 21/3/2022 στο Σύριζα-ΠΣ) τους καλώ, να ψηφίσουν στην κάλπη για τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής:

Αυτούς που ξέρουν – θέλουν και μπορούν να παράξουν συγκεκριμένη γραμμή και προτάσεις-λύσεις για κάθε πρόβλημα σε αυτή τη χώρα προς όφελος της εργαζόμενης πλειοψηφίας των μικρομεσαίων, των αγροτών και της νεολαίας!

Δηλαδή αυτούς που ξέρουν – θέλουν και μπορούν να κυβερνήσουν αλλιώς την άλλη φορά, συγκρουόμενοι με τη διαπλοκή και ξεβρωμίζοντας αυτή τη χώρα από την ακροδεξιά και τη διαφθορά της Μητσοτάκης Α.Ε. Για να ξανάρθει η ελπίδα για εμάς και τα παιδιά μας! ΔΥΝΑΜΗ, αντέξαμε και ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!».