Πολάκης: «Με ζηλεύουν και δέχομαι απειλητικές κλήσεις με απόκρυψη»

8 Μαρτίου, 20188:13 ΜΜ
More videos

«Θα κλείσω με μια μαντινάδα που την αφιερώνω και στην αντιπολίτευση και στους συντρόφους μου στην κυβέρνηση: Δεν θέλω δανεικά φτερά πετώ με τα δικά μου γι αυτό πολλοί ζηλεύουνε εμέ το πέταγμά μου» με αυτή τη μαντινάδα απάντησε ο Παύλος Πολάκης στις καταγγελίες που δέχεται από τη Νέα Δημοκρατία για πράξεις και παραλήψεις που οδήγησαν στην εκτίναξη της φαρμακευτικής δαπάνης και εύνοια της Novartis. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι ο ίδιος και συγγενείς του δέχονται κλήσεις στο τηλέφωνό με απόκρυψη.

«Θα κλείσω με μια μαντινάδα που την αφιερώνω και στην αντιπολίτευση και στους συντρόφους μου στην κυβέρνηση: Δεν θέλω δανεικά φτερά πετώ με τα δικά μου γι αυτό πολλοί ζηλεύουνε εμέ το πέταγμά μου,»ανέφερε και σημείωσε πως «όσο και αν με ψάξετε. Οσα τηλέφωνα και να με πάρετε με απόκρυψη, εμένα και τα συγγενικά μου πρόσωπα. Λαγούμι να σκάψατε από εδώ ως απέναντι στη γη, εμένα μέσα δεν θα με βρείτε». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ που τοποθέτησε στη διοίκηση του νοσοκομείου Σαντορίνης: «τα σάπια ΜΜΕ μας επικρίνουν γιατί τοποθετήσαμε έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, κάτοχο πτυχίου πολιτικού μηχανικού διοικητή, που έβαλε πλάτη από την πρώτη στιγμή για την ανέγερση και λειτουργία του νοσοκομείου Σαντορίνης».

«Δεν αξίζει το κόπο να σταθώ στο επί της ουσίας της κατηγορίας για σύσταση προανακριτικής που έφερε η ΝΔ. Απάντησαν διεξοδικά οι προηγούμενοι. Η εικόνα σήμερα δείχνει τι κεφαλοκλείδωμα υπέστη ο Μητσοτάκης από τον Σαμαρά που τον ανάγκασε να καταθέσει μια πρόταση ως κίνηση πανικού. Βλέπω 6-7 βουλευτές της ΝΔ  γι αυτό το κατά τα άλλα μεγάλο σκάνδαλο. Μας κατηγορείτε γιατί μας δώσατε νοσοκομεία με 740 εκατ. ευρώ χρέη και φτάσαμε το 2017 να έχουμε πλεόνασμα 370 εκατ. ευρώ.

Μας παραδώσατε πρωτοβάθμια με απολυμένους και εμείς στήσαμε 30 ΤΟΜΥ και φέραμε 3.500 νέους εργαζόμενους. Μας κατηγορείτε γιατί διαγράψαμε τα χρέη των ανασφάλιστων», είπε.

[protothema]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News