Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΠολάκης κατά Τσιόδρα: «Δεν είναι πραγματικός επιστήμονας λέει αρλούμπες»

Πολάκης κατά Τσιόδρα: «Δεν είναι πραγματικός επιστήμονας λέει αρλούμπες»

Πρωτοφανή επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της επιστημονικής επιτροπής εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης κατηγορώντας τους ότι «δεν είναι πραγματικοί επιστήμονες» και ότι λένε αρλούμπες.

«Να ρωτήσω τον φίλτατο Σωτήρη, όπως τον λέει ο Πρωθυπουργός. Τον Τσιόδρα εννοώ. Ισχύει ή όχι ότι η επιστημονική επιτροπή άλλαξε με πολιτική εντολή την άποψή της σε τρία θέματα; Στο άνοιγμα των σχολείων, στο άνοιγμα του τουρισμού και στο άνοιγμα των γηπέδων;» είπε ο κ. Πολάκης μιλώντας για υποχώρηση των επιστημόνων απέναντι σε πολιτικές πιέσεις και οδηγίες.

«Λένε και επιμένουν στις απόψεις τους οι επιστήμονες. Είναι ισχυρή η καταγγελία που κάνω. Έφυγαν άτομα από την επιτροπή γιατί δεν άντεξαν αυτές τις παρεμβάσεις» είπε.

«Τι είναι αυτό που ακούσαμε σήμερα; Ότι τα μικρά παιδία δεν κολλάνε. Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της πολιτικής προπαγάνδας. Δεν θα δουλευόμαστε εδώ μέσα με επιστημονικές αρλούμπες. Απλώς τα μεγάλα παιδιά μπορούν να καθίσουν σπίτι και τα μικρά δεν μπορούν » πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο μετά το 6:45:

Πηγή: real.grΤα πιο σημαντικά