Πολάκης: «Εγώ έβγαλα 19.200 μόρια – Εσείς πόσα μόρια είχατε;»

3 Αυγούστου, 20176:42 ΜΜ
More videos

Να μετρήσουν τα μόριά τους κάλεσε από το βήμα της Ολομέλειας ο αναπληρωτής υπουργός, Υγείας Παύλος Πολάκης, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε αιχμηρές δηλώσεις κατά της αντιπολίτευσης προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα.

Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της κατάργησης της βαθμολογίας ως κριτήριο για την επιλογή των σημαιοφόρων στα δημοτικά σχολεία, λέγοντας χαρακτηριστικά προς τους βουλευτές άλλων κομμάτων πως “μας έχετε ζαλίσει με το θέμα τις αριστείας τις τελευταίες μέρες. Βγαίνουν και μιλάνε για αριστεία ποιοι σε ποιους;“.

Και συνέχισε, απαντώντας στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ: “Σας λέω ότι εγώ τελείωσα το Λύκειο με 20 και μπήκα στην Ιατρική με 19.200 μόρια. Να μας πει ο Μητσοτάκης πόσα μόρια είχε“…

«Εγώ τελείωσα το Λύκειο με 20 και αποφοίτησα από την Ιατρική σε 6,5 χρόνια. Εσείς πόσα μόρια πήρατε στις Πανελλαδικές που μας μιλάτε για αριστεία; Ο Τζήμερος που βγαίνει και μιλάει έχει πάρει πτυχίο;», είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός.

[newsit] [protothema]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News