Πολάκης: «Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε τόσο με το ΚΙΝΑΛ – Ο κορμός της προοδευτικής συμμαχίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»

25 Οκτωβρίου, 2021 1:41 ΠΜ
More videos

Σίγουρος πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, «όχι μόνο με μια αλλά με πολλές χιλιάδες ψήφους, αν όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σαλπίσουμε μήνυμα νίκης και ανατροπής» εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης.

Αυτό επισήμανε στην τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πολάκης, ο οποίος πρόσθεσε πως μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να μπορέσει να αυξήσει πάρα πολύ τα μέλη, ώστε να αντιστοιχίσει τον οργανωμένο με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα πρέπει να εκπέμψουμε πιο καθαρά έναν προγραμματικό λόγο με δύο κόκκινες κλωστές: η πρώτη είναι ότι το πρόγραμμα θα διαπερνιέται από πολιτική υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, υπέρ του κοινωνικού κράτους, με ένα κοινωνικό συμβόλαιο υπέρ της δίκαιης ανακατανομής. Η δεύτερη να διατυπώσουμε αιτήματα με τα οποία θα περιγράφεται ότι η εξουσία αλλάζει χέρια, αυτό που δεν το κάναμε γιατί δεν μπορούσαμε», επισήμανε ο ίδιος.

«Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε τόσο με το ΚΙΝΑΛ», σχολίασε και συμπλήρωσε πως «ο κορμός της προοδευτικής συμμαχίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ…».

«Δεν θα μας παίξουν τα μέσα ενημέρωσης, εμείς με τη δουλειά μας με την επαφή με τον κόσμο πρέπει να ξεπεράσουμε τα μέσα, και με τη νίκη μας να τους φέρουμε όλους προ των ευθυνών τους», κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.

Πηγή: topontiki.gr