Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΠοιος Snik; Ποιος Light; Ποιος τσακωμός και ποιος σασμός; Οι γιαγιάδες της...

Ποιος Snik; Ποιος Light; Ποιος τσακωμός και ποιος σασμός; Οι γιαγιάδες της Κρήτης επέστρεψαν – Το νέο video clip τους

Οι τρομερές γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν και δίνουν τη δική τους απάντηση στους Snik, Light και τους υπόλοιπους τράπερς. Άλλωστε κουβαλούν στην πλάτη τους την εμπειρία και τη χαρά της ζωής.

Ποιος Snik; Ποιος Light; Ποιος τσακωμός και ποιος σασμός; Οι γιαγιάδες έχουν την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα με το πλέον απολαυστικό τρόπο.  Με ένα video clip που ήδη έχει γίνει viral.

Η ιστορία μας γυρίζει πίσω στο χωριό της αγαπημένης γιαγιάς Γιαννούλας από το θρυλικό Cretan Survivor που όντας ακόμη στο τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου αναζητάει τρόπους μαζί με τις γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το όχι και τόσο επιτυχημένο, Γλυκό Μελιτζάνα που έχουν φτιάξει!

Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να φτιάξουν ένα Video Clip αλλά η ζήλια μεταξύ τους υπερισχύει και τα πράγματα ξεφεύγουν ανοίγοντας μια άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα για τα κέρδη του γλυκού και τα μάτια του μανάβη που θέλει να το εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο! Μια έκρηξη αισιοδοξίας από την Κρήτη που ελπίζουμε να απολαύσετε όσο και εμείς!

Όλα αυτά τα απολαυστικά έγιναν από τον  Γιώργο Μπαλοθιάρη και τη Γωγώ Βερίγου με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής, «Καλοκαίρι Στο Νότο». Το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής που φέτος κλείνει 19 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο είναι εδώ και έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες viral  με χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια σε FacebookYoutube & Tik Tok!Τα πιο σημαντικά