Ποιος είναι ο νεαρός με τα γυαλιά που στεκόταν διαρκώς πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη και του έκλεινε το μάτι

25 Σεπτεμβρίου, 202310:11 ΜΜ

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη νίκη του υπήρχε συνεχώς δίπλα του ένα πρόσωπο, με το οποίο αντάλλασσαν «κλεφτές» ματιές.

Αρκετοί απόρησαν ποιο ήταν αυτό το πρόσωπο, που εμφανίστηκε στο πλευρό της ομάδας του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσία του μάλιστα σχολιάστηκε ιδιαίτερα, καθώς η κάμερα τον «έπιασε» να κλείνει το μάτι στον νέο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πλάνο το οποίο βέβαια στάθηκε αφορμή για τρολάρισμα.

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Σκούφα, εκ των στενών συνεργατών του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σκούφας, μεταξύ άλλων, είναι συντονιστής της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑλΠΣ, μέλος της Νομαρχιακής Α’ Αθηνών και της γραμματείας του τμήματος Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είναι, επίσης, ο αδελφός της Μπέτυς Σκούφα, η οποία ήταν πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νομό Πιερίας το 2015.

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με το βιογραφικό του, το 2003 αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως λογιστής και στη συνέχεια μέχρι και σήμερα, ως επιστημονικός συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News