Ποιος είναι ο Λιβανέζος, που μισούσε θανάσιμα τον άνδρα της Βικτώριας Καρύδα

2 Νοεμβρίου, 2018 6:03 ΜΜ
More videos

Την άκρη του νήματος, που θα οδηγήσει τις έρευνες στο πρόσωπο που οργάνωσε την εν ψυχρώ εκτέλεση του άνδρα της Βικτώριας Καρύδα, ψάχνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Προς τούτο, ερευνούν στοιχεία από το παρελθόν του Γιάννη Μακρή, το οποίο –απ’ ότι φαίνεται- είναι γεμάτο από σκιές και σκοτεινές γωνίες, κυρίως στην μακρινή Αυστραλία, όπου ο Μακρής είχε κάνει και φυλακή πριν έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή.

Η δολοφονία του άνδρα της Βικτώριας Καρύδα αποτελεί τις τελευταίες ώρες ένα από τα πρώτα θέματα των τηλεοπτικών καναλιών στην Αυστραλία. Και αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Μακρής είχε παράνομη δραστηριότητα για αρκετά χρόνια στη μακρινή αυτή χώρα, αλλά και ανοιχτούς λογαριασμούς με νονούς της νύχτας, με τους οποίους είχε συνεταιριστεί στο παρελθόν.

Μέσα από αυτούς τους σκοτεινούς λογαριασμούς και τις περίεργες σχέσεις, τα ΜΜΕ της Αυστραλίας έχουν βγάλει στην πρώτη γραμμή το όνομα ενός άνδρα, υπήκοου Αυστραλίας αλλά Λιβανέζικης καταγωγής, ο οποίος, από φίλος και συνεταίρος του άνδρα της Βικτώριας, έγινε ξαφνικά ο πιο θανάσιμος εχθρός του

Τζον Ιμπραήμ

Πρόκειται για τον περιβόητο Τζον Ιμπραήμ εξέχων μέλος μιας μεγάλης Λιβανέζικης οικογένειας, που –όπως λένε τα ΜΜΕ της Αυστραλίας- κατέχει τα σκήπτρα στον υπόκοσμο της μακρινής χώρας και διαθέτει ταυτόχρονα πολλές επιχειρήσεις στο χώρο της νυκτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Ο δολοφονημένος Γιάννης Μακρής φαίνεται ότι έφυγε όπως-όπως από της Αυστραλία για να γλυτώσει από μία θανάσιμη βεντέτα, που υπήρχε μεταξύ του ιδίου και του Τζον Ιμπραήμ. Οι σχέσεις τους είχαν ξεκινήσει ως σχέσεις φίλων και συνεταίρων. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν ανοίξει και ένα από τα ακριβότερα κλαμπ στην Αυστραλία, που συγκέντρωνε τους celebrities της χώρας.

Φάντι Ιμπραήμ

Για άλλους λόγους ο συνεταιρισμός ναυάγησε, το κλαμπ έκλεισε και μετά από λίγο καιρό η οικογένεια Ιμπραήμ κατηγόρησε τον Μακρή ότι βρισκόταν πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του αδερφού του Τζον, Φαντίν. Μετά από λίγους μήνες υπήρξε μια άλλη απόπειρα δολοφονίας, αυτή τη φορά σε βάρος του Γιάννη Μακρή, που σώθηκε εκ θαύματος και έφυγε άρον-άρον για την Ελλάδα, προκειμένου να ξεκινήσει μία καινούργια ζωή στο πλευρό του φωτομοντέλου Βικτώριας Καρύδα.

Οι πρωταγωνιστές της βεντέτας Γιαννης Μακρής και Τζον Ιμπραήμ, ξανασυναντήθηκαν συμπωματικά στο κοσμικό μπιτς μπαρ της Μυκόνου, Super Paradise, το καλοκαίρι του 2010, όπου ήρθαν στα χέρια και παραλίγο να σπάσουν όλο το μαγαζί.

Το 2011 ο πατέρας του Γ. Μακρή Στέλιος πιάστηκε απ’ την αστυνομία της Αυστραλίας με 50 κιλά μεθαμφεταμίνης. Τελικά, βγήκε μπροστά ο αδελφός του Αλέξανδρος για να υποστηρίξει ότι τα ναρκωτικά ήταν δικά του.

Το 2013 ο αντίστοιχος ΣΔΟΕ της Αυστραλίας άρχισε να ψάχνει στην Αυστραλία, αλλά και στην Ελλάδα, τον ανεξήγητο πλουτισμό του Γ. Μακρή και μάλιστα προχώρησε στην κατάσχεση διαμερισμάτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων που είχε στην Αυστραλία, τον οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευση. Αφού, μετά από 2 χρονια στη φυλακή για ναρκωτικά, είχε βρεθεί στην Αυστραλία πλούσιος νέος και ωραίος!

Τα υπόλοιπα είναι περίπου γνωστά… Ο δρόμος από τα πολυτελή κλαμπ της Αυστραλίας μέχρι τα πάρτι της Μυκόνου και τη γλυκιά ζωή με την πανέμορφη Βικτωρία ήταν γρήγορος! Τόσο γρήγορος, που προκαλούσε ίλιγγο! Μόνο που τελείωσε ξαφνικά και με πολύ οδυνηρό τρόπο ένα βράδυ στα υψώματα της Βούλας με 6 σφαίρες από 9αρι πιστόλι…