Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠοιοι είναι οι 100 παιδόφιλοι που πλήρωσαν 50€ για να ασελγήσουν στο...

Ποιοι είναι οι 100 παιδόφιλοι που πλήρωσαν 50€ για να ασελγήσουν στο παιδάκι; Πρόσωπο-κλειδί ψάχνουν οι Αρχές

Τα αποτελέσματα από την έρευνα στο κινητό και τον υπολογιστή του 53χρονου βιαστή στον Κολωνό πρόκειται να φανερώσουν νέα στοιχεία στις Αρχές.

Εκτιμάται ως ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο και άλλο πρόσωπο να γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε το 12χρονο κοριτσάκι και να σώπαινε. Το συγκεκριμένο άτομο είναι κομβικό στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αν «σπάσει» και μιλήσει, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Παράλληλα, εκτιμούν ότι οι αναλύσεις στις συσκευές, θα «ξεμπροστιάσουν» και θα «δείξουν» στις Αρχές τους περισσότερους από 100 παιδόφιλους που πλήρωσαν 50-70 ευρώ για να ασελγήσουν στο παιδάκι. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «πηγές» στο protothema.gr, «αυτό που γνωρίζουμε, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και τα όσα θα αποκαλυφθούν θα οδηγήσουν και άλλα πρόσωπα στο εδώλιο του κατηγορουμένου».

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, προσπαθούν μέσα από καταθέσεις μαρτύρων να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση, καθώς πιστεύουν πως δεν μπορεί ένα άτομο στα 53 του χρόνια να μπει ξαφνικά σε αυτήν τη διαστροφική διαδικασία του βιασμού και της εκπόρνευσης ενός 12χρονου παιδιού, καθώς συνήθως αυτά τα άτομα έχουν παρελθόν, επαφές και γνωριμίες στον βρόμικο και σκοτεινό κόσμο της παιδοφιλίας.

Τα πιο σημαντικά