Πλούσιος Βραζιλιάνος έθαψε μια Bentley για να την οδηγήσει στον… άλλο κόσμο!

20 Μαρτίου, 2015 2:35 ΠΜ
More videos

Μια παράξενη ταφή έλαβε χώρα στη Βραζιλία, όταν ένας πολυεκατομμυριούχος «έθαψε» μια Bentley Continental Flying Spur αξίας €367.220 στον κήπο του σπιτιού του.

Ο 62χρονος Chiquinho Scarpa άνοιξε έναν τεράστιο τάφο στην αυλή του στο Σάο Πάολο και με ειδική τελετή έβαλε μέσα το αυτοκίνητο. Είπε, μάλιστα, στο Τύπο ότι το έκανε αυτό έτσι ώστε να είναι σε θέση να την οδηγήσει στη μετά θάνατον ζωή.

tilestwra.gr -  "Έθαψε" μια Μπέντλεϊ για να την οδηγήσει στον... άλλο κόσμο!

Εξήγησε ότι πήρε αυτή την απόφαση εμπνευσμένος από τους αρχαίους Φαραώ της Αιγύπτου, που είχαν ταφεί με τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά τους. Μάλιστα συγκινήθηκε ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια της τελετής, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις σε όσους είδαν την πράξη του. Πάντως ο ίδιος δηλώνει περιχαρής που στον άλλο κόσμο θα οδηγεί το υπερλούξ αυτοκίνητό του!

tilestwra.gr -  "Έθαψε" μια Μπέντλεϊ για να την οδηγήσει στον... άλλο κόσμο!tilestwra.gr -  "Έθαψε" μια Μπέντλεϊ για να την οδηγήσει στον... άλλο κόσμο!tilestwra.gr -  "Έθαψε" μια Μπέντλεϊ για να την οδηγήσει στον... άλλο κόσμο!tilestwra.gr -  "Έθαψε" μια Μπέντλεϊ για να την οδηγήσει στον... άλλο κόσμο!tilestwra.gr -  "Έθαψε" μια Μπέντλεϊ για να την οδηγήσει στον... άλλο κόσμο!

 autoexpress perierga
Ακολουθήστε μας στο facebook: