Το πλήρωσε ακριβά: Μεθυσμένος επιχείρησε να δώσει γάλα σε αρκούδα

17 Αυγούστου, 2017 6:11 ΜΜ
More videos

Όταν ο άνθρωπος μεθάει, μπορεί να κάνει πάρα πολλές γκάφες. Tο περιστατικό, όμως, που έγινε σε ζωολογικό κήπο του Ιρκούτσκ της Ρωσίας, είναι ανήκουστο, καθώς ούτε ένας μεθυσμένος δεν τολμά να το κάνει.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου όταν είδαν έναν μεθυσμένο να προσπαθεί να δώσει γάλα σε αρκούδα, μέσα στο κλουβί που ήταν περιορισμένη.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ζωολογικού κήπου στη Σιβηρία, διακρίνονται δύο άνδρες να πλησιάζουν το κλουβί της αρκούδας. Ο ένας σκαρφαλώνει από τα κάγκελα και “βουτά” μέσα με το κεφάλι. Η αρκούδα επιτέθηκε στον “εισβολέα”, θέλοντας να διαφυλάξει την περιοχή της.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τον δεύτερο άνδρα να “βουτά” επίσης στο κλουβί για να σώσει τον φίλο του. Μόλις γίνεται αντιληπτό το συμβάν, ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου πλησιάζει τρέχοντας και καταφέρνει να ακινητοποιήσει την αρκούδα με υπνωτικό.

Μόλις η αρκούδα ακινητοποιήθηκε, οι δυο άνδρες απομάκρυναν από το κλουβί τον μεθυσμένο, που ήταν αιμόφυρτος από τα χτυπήματα του ζώου και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το περιστατικό, στο βίντεο που ακολουθεί.

[cnn]

Ακολουθήστε μας στο facebook: