Πλήρης απαξίωση Τανιμανίδη για Μαυρίδη – Τα νέα σχόλια για τον γάμο του που εξόργισαν το κοινό

15 Σεπτεμβρίου, 20183:09 ΜΜ

Το φινάλε της όποιας σχέσης Σάκη Τανιμανίδη – Γιώργου Μαυρίδη έχει γραφτεί μήνες πριν, ωστόσο μετά τον γάμο του παρουσιαστή του «Survivor» μπήκε και επίσημα τέλος ακόμα και στις τυπικές τους σχέσεις.

Μετά τη δημόσια παραδοχή του Μαυρίδη ότι ο πρώην κολλητός του δεν τον κάλεσε στον γάμο του και τα unfollow που ακολούθησαν, σειρά είχαν τα νέα σχόλια του Σάκη που… άφηναν εκτός τον Μαυρίδη.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Splash» για τις ηχηρές απουσίες από τον γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα, εκείνο επέλεξε να μιλήσει καθαρά και μόνο για αυτή του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali, η οποία ήταν και το θέμα των τελευταίων ημερών.

Αρκέστηκε να πει πως «πολλοί έλειψαν», επέλεξε όμως να μην δώσει καμία συνέχεια στο θέμα με τον πρώην φίλο του.

«Ο Acun δεν ήρθε. Δεν ήρθε ο Acun, δεν ήρθε και ο ξάδελφος μου ο Παναγιώτης επίσης. Καλά τα πάμε και με τον Παναγιώτη, δεν χάλασαν οι σχέσεις μας που δεν ήρθε. Πολλοί στο γάμο μας. Όπως πολλοί άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε γάμους. Καταλαβαίνω που το πας, είναι ερώτηση παγίδα και αυτή. Όλα μια χαρά», δήλωσε on camera, με το κοινό να κάνει λόγο για απάντηση που σκοπό είχε να… απαξιώσει τον Γιώργο Μαυρίδη.

Όπως και να έχει, η μεταξύ τους κόντρα δεν έχει λήξει παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες εδώ και πολύ καιρό.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News