Συντετριμμένη γάτα πέρασε 1 χρόνο πάνω από τον τάφο της ιδιοκτήτριάς της.

4 Νοεμβρίου, 2016 2:22 ΜΜ
More videos

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η ιδιοκτήτρια αυτής της γάτας απεβίωσε. Ωστόσο, το τετράποδο πλάσμα δεν εγκατέλειψε τον τάφο της ηλικιωμένης κυρίας. Μια περαστική, η 28χρονη Keli Keningau Praytno από την κεντρική Ιάβα της Ινδονησίας ήταν η πρώτη που άκουσε το θρήνο της γάτας και προσπάθησε να την βοηθήσει υιοθετώντας την.

Ωστόσο, αυτό δεν βοήθησε. Το τετράποδο πήγε και πάλι στον τάφο της ιδιοκτήτριάς του. Οι μόνες φορές που αφήνει το σημείο είναι για να επισκεφτεί το σπίτι των παιδιών της ιδιοκτήτριας όπου την ταΐζουν. Οι ξένοι της προσφέρουν τρόφιμα και νερό αλλά η γάτα δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να κυλίσει στο χώμα και να κοιμηθεί εκεί κάθε βράδυ.

«Κοιμάται εκεί και νιαουρίζει. Είναι πολύ λυπηρό να το βλέπει κανείς. Αυτό δείχνει πόσο κοντά είναι τα ζώα με τους ιδιοκτήτες τους.» αναφέρει η Keli στο The Mirror.

Οι ειδικοί αναφέρουν πως παρόλο που οι γάτες μοιάζουν άνετες και υπεροπτικές, θρηνούν πραγματικά μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη τους. Οι γάτες μπορούν να γίνουν ανήσυχες, να χάσουν το ενδιαφέρον τους για τον εξωτερικό κόσμο και να έρθουν σε αντίθεση με τον εαυτό τους.

Σε ορισμένες σοβαρές περιπτώσεις, θεωρείται σημαντικό να επικοινωνήσουν οι υπεύθυνοι με έναν κτηνίατρο και να συζητήσουν για το αν η γάτα τους θα πάρει φάρμακα για το άγχος.

Μια περαστική άκουσε τους ήχους μιας γάτας που θρηνούσε και βρισκόταν στον τάφο της ιδιοκτήτριάς της.1

Όπως αποδείχθηκε, η γάτα πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο στο νεκροταφείο αφού δεν μπορούσε να ξεπεράσει την απώλειά της.2

Μια γυναίκα προσπάθησε να την υιοθετήσει αλλά εκείνη επέστρεφε στον τάφο και πάλι.3

«Είναι πολύ λυπηρό να το βλέπει κανείς. Αυτό δείχνει πόσο κοντά είναι τα ζώα με τους ιδιοκτήτες τους.»3

Περισσότερες πληροφορίες: mirror

Ακολουθήστε μας στο facebook: