Πλασμένοι ο ένας για τον άλλον: Αυτός είναι ο σύζυγος της Βίκυς Χατζηβασιλείου, είναι 30 χρόνια παντρεμένοι

14 Νοεμβρίου, 20228:27 ΜΜ

Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους και παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Το όνομά της συνδέθηκε με την επιτυχημένη εκπομπή, «Πάμε Πακέτο», όπου ένωνε ξανά, οικογένειες και ανθρώπους που χάθηκαν στην πορεία της ζωής.

Μπορεί λοιπόν να γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την επαγγελματική της πορεία, δεν ξέρουμε όμως πολλά για την προσωπική της ζωή, καθώς σπάνια μιλά για την οικογένειά της.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγός της με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο γιους

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με το σύζυγό της, Γιάννη Ακκά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένοι 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Χρήστο και τον Ορφέα. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών. Βέβαια, η σχέση τους ξεκίνησε αργότερα, καθώς ο αγαπημένος της ήταν φοιτητής στην Αμερική.

«Τον άντρα μου τον γνώρισα σε ηλικία 15 ετών και ήξερα μέσα μου ότι με αυτόν θα κάνω οικογένεια. Συναντηθήκαμε σε έναν κινηματογράφο. Εγώ ήμουν με μια φίλη μου και εκείνος με έναν δικό του. Πριν φτάσουμε εκεί, είχα πει στη φίλη μου: “Σήμερα θα γνωρίσω τον άντρα που θα παντρευτώ”», είχε αναφέρει στο «ΟΚ!» η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, όλα αυτά τα χρόνια, κρατούν χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της στο «Hello» μίλησε για τον αγώνα που έδωσε μαζί με τον γιο της, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας του. Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε πως λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του.

Έδωσες μια πολύ σοβαρή μάχη με τον Χρήστο όταν ήταν 7 χρονών και παραλίγο να χάσει το μάτι του. Ήταν σοκαριστική για σένα εκείνη η περίοδος;

Δεν έχεις ιδέα πόσο σοκαριστική ήταν. Ήταν η χειρότερη περίοδος στη ζωή μου. Στην κυριολεξία Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, πώς να βοηθήσω το παιδί μου. Τελικά, όμως, ο Θεός με φώτισε. Κάναμε τα σωστά πράγματα με τον Χρηστάκη μου και όλα πήγαν καλά.

Πώς αντέδρασες όταν σου είπαν οι γιατροί ότι μπορεί να έχανε το μάτι του;

Ήταν ό,τι πιο τραγικό είχα βιώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μου είναι τα πρώτιστα αγαθά. Συνέβη μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα αφότου είχα βγει δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, πρώτη σε σταυρούς. Καθόλου τυχαίο, το μάτι που λένε. Ήταν μια δαιδαλώδης, δυσανάγνωστη, ακανθώδης, περίοδος, αλλά και ένας μεγάλος αγώνας, τον οποίο δώσαμε μαζί με τον γιο μου. Ξέρεις τι είναι να είσαι 7 χρονών παιδάκι, να σου ανοίγει το μάτι ο γιατρός και να σου λέει «μην κουνηθείς, Χρήστο, γιατί θα κόψω με το μαχαίρι τα ράμματα μέσα στο μάτι σου»; Το παιδί κρατούσε το μάτι του ανοιχτό για να βοηθήσει τον γιατρό, αλλά ουσιαστικά για να στηρίξει τον εαυτό του. Είναι πολύ γενναίος, τον θαυμάζω.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η κρίση στο γάμο της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε μιλήσει στην εφημερίδα, «Real Life» στο παρελθόν για το γάμο της με το Γιάννη Ακκά αποκαλύπτοντας πως έχουν περάσει κρίση στη σχέση τους.

«Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις μια όμορφη οικογένεια, αλλά δεν είναι ανέφικτο. Όλες οι σχέσεις είναι δύσκολο να κρατηθούν, ακόμα και η σχέση μάνας με παιδί, θέλουν δουλειά, υπομονή, συμβιβασμό, επαναπροσαρμογή. Καμία σχέση στη ζωή δεν είναι εύκολη», είχε δηλώσει αρχικά.

«Εννοείται πως έχω περάσει κρίση στον γάμο μου. Υπάρχει σχέση που δεν περνάει κρίση; Και βέβαια έχω περάσει κρίση, αρκετές φορές… Τα τελευταία χρόνια είμαι περισσότερες ημέρες στην Αθήνα, σε σχέση με παλαιότερα, οπότε αυτό από μόνο του μειώνει το πεδίο των συγκρούσεων. Χρονικά δεν σου δίνονται αφορμές για να συγκρουστείς».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News