«Πλάσμα ιδιοφυές και τρυφερό που έχει κανιβαλιστεί»: «Λιώνει» ο Καραναστάσης για την Κωνσταντοπούλου

12 Μαρτίου, 20238:46 ΜΜ
More videos

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Ελευθερία στη Βρέμη» μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μέσα σε άλλα ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική του διαδρομή, την προσωπική του ζωή και την σχέση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αρχικά, ο Διαμαντής Καραναστάσης ανέφερε πως «δεν θα ήθελα να αδικήσω καμία τηλεοπτική δουλειά στην οποία συμμετείχα, αν πεις ότι μπορεί να ξεχωρίζω κάτι και να αγαπώ πιο πολύ. Δεν ξέρω κιόλας γιατί ο «Γιούγκερμαν» που ήταν μια τεράστια παραγωγή και είχα έναν πολύ σπουδαίο Ρόλο, του Καραγάτση ήταν αυτό που με πλήγωσε και πιο πολύ απ’ όλα γιατί ήταν στις αρχές της κρίσης και η σειρά κόπηκε. Υπολόγιζα τόσο πολύ σε αυτήν, προετοιμαζόμουν δυο χρόνια για αυτή τη δουλειά και από τότε είπα να μην ξανακάνω και τηλεόραση για κάποια χρόνια».

«Η οικογένεια ήταν κάτι που κάποια στιγμή κινητοποιήθηκε μέσα μου. Έγινε κάτι δηλαδή που λέω, «ώπα, τώρα είναι η ώρα». Τα παιδιά δεν έρχονται για να μας γεμίζουν κενά ούτε για να διορθώνουν καταστάσεις» εξομολογήθηκε.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως είναι ένα πλάσμα, πρώτα απ’ όλα, ιδιοφυές και είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα το ότι επιλέγει να έχουμε αυτή την ωραία σχέση εμπιστοσύνης και εξέλιξης. Είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα, αν και υπάρχει βέβαια και αυτός ο δυναμισμός που μπορεί να βάλει κάτω δέκα άνδρες για πλάκα που είναι επίσης γοητευτικό, με πολύ μεγάλη ευαισθησία που όποιος την γνωρίζει υπεργοητεύεται από εκείνη. Φυσικά και έχει κανιβαλιστεί με έναν τρόπο ακραία επιθετικό σε αυτή την χώρα» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Διαμαντής Καραναστάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News