Πλακώθηκαν στον αέρα Χαλκιάς και Μαλέσκου: «Για σένα κούκλα μου» – «Το όνομά μου είναι Ιωάννα»

27 Δεκεμβρίου, 20214:06 ΜΜ

Το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It». Τα πράγματα ωστόσο ανάμεσα στον ηθοποιό και την παρουσιάστρια δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς. Τάσος Χαλκιάς και Ιωάννα Μαλέσκου ήρθαν σε μια έντονη αντιπαράθεση με τον ηθοποιό να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για τη μεγάλη αναμονή που είχε πριν βγει στον αέρα της εκπομπής αφού η ώρα που είχαν συμφωνήσει ήταν άλλη από αυτή που τελικά τον είδαν.

«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δε θα προλάβω να πω ούτε που παίζω… Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση… Να κάνουμε μια εκπομπή 2 ώρες να στα πω. Στα 5 λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω» είπε ο Τάσος Χαλκιάς με την Ιωάννα Μαλέσκου να διερωτάται, «Έχουμε 5 λεπτά μόνο».

Τ.Χ: Εγώ; Η εκπομπή σας. Κλείνετε σε λίγο

Ι.Μ: Α ναι; Έχουμε περίπου 15λεπτά.

Τ. Χ: 13.30 κλείνετε; Τον χρόνο τον κοιτάω γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικός για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα

Ι.Μ: Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ

και ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Τάσο Χαλκιά να λέει: «Ήταν να βγούμε 12:30 η ώρα στον αέρα της εκπομπής. Σκέφτηκα πως θα έχω χρόνο να πω αυτά που θέλω. Σε αυτό τον λίγο χρόνο που έχουμε τώρα ο εκνευρισμός μου δεν με αφήνει ήσυχο να πω αυτά που θέλω» είπε ο Τάσος Χαλκιάς, με την Ιωάννα Μαλεσκού να απαντά: «Είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Τ Χ: Είναι δυνατόν να λες σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις 3 λεπτά κάτι τέτοιο; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου αυτό

Ι Μ: Πρώτη φορά μου τυχαίνει άνθρωπος να μου πει ότι δε τον σέβομαι ή δεν τον κάνω να νιώθει άνετα.

Τ.Χ: Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Το έχω πει εγώ  στον Σάκη τον υδραυλικό πρώτος.

και συνέχισε σε άλλο σημείο ο Τάσος Χαλκιάς:

T.X: Επειδή δε σε αντιλαμβάνομαι καλά να είσαι λίγο πιο λιανή. Δε μπορώ να στο εξηγήσω, θα ρωτήσεις μετά και θα σου που…

ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου φώναζε πολλές φορές γιατί της στεναχώρησαν τον καλεσμένο με την ένταση όμως ανάμεσά τους να συνεχίζεται όταν ο Τάσος Χαλκιάς της είπε: «Τρελαίνομαι με τα συμπεράσματα που βγάζεις, είναι καταπληκτικά.

Ι.Μ: Τι να κάνω; Προσπαθώ μόνη μου να μιλήσω και να φέρω μια ερωταπάντηση γιατί νιώθω…

Και η ένταση συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος της εκπομπής.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News