«Πλάκα με αυτά δεν σηκώνω»: Χαμός με Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν κάθισε δίπλα του η πρώην του

12 Ιανουαρίου, 20224:52 ΜΜ
More videos

Έκρηξη στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βγαίνει εκτός εαυτού!

Ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη… εξερράγη στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή την πρώην του, Ελισάβετ Σπανού, που κάθισε δίπλα του και κάποια σχόλια, που ακούστηκαν.

«Έλα κάτσε στην παρέα μας! Θα κάτσεις δίπλα στον Δημήτρη, σε πειράζει;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, καλωσορίζοντας την καλεσμένη της. «Εσύ το ξεκίνησες, πρόσεχε», τόνισε άμεσα η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας του Alpha, Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Σουηδία… Ωραία», αναφώνησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με το πρώην ζευγάρι να χαμογελάει στην κάμερα. «Μόνο εμένα δεν θέλει να με βλέπει κανένας πρώην μου;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο κλιπ, στο οποίο είχαν γνωριστεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού το 2013. Τα πειράγματα συνεχίστηκαν και εκεί έγινε χαμός!

«Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω. Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου, ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα», φώναξε εξοργισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να συγκρατήσει και να ηρεμήσει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά τότε ήρθε η έκρηξη της Χρύσλας Γεωργασκοπούλου, η οποία είπε: «Ποιος είναι αυτός, που θα ισχυριστεί ότι έχουμε κακή πρόθεση απέναντι σε έναν συνεργάτη μας; Μια στιγμή γιατί τώρα θα τα πάρω εγώ! Μομφές ότι εγώ δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου δεν τις δέχομαι και τις πετάω»!

Δείτε τον χαμό:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News