Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διεθνήΠίτμπουλ υπερασπίζεται γυναίκα που την χτυπάει και την κλωτσάει άνδρας επανειλημμένα

Πίτμπουλ υπερασπίζεται γυναίκα που την χτυπάει και την κλωτσάει άνδρας επανειλημμένα

Τα σκυλιά πάντα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δείχνουν την αφοσίωσή τους στα αφεντικά τους. Μπορούν να κάνουν οτιδήποτε, αρκεί να προστατεύσουν αυτούς που αγαπούν. Είναι πιθανό να δώσουν ακόμη και τη ζωή τους, χωρίς να δειλιάσουν ούτε στιγμή.

Το σκυλί που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ανήκει σε μια ράτσα που για πολλούς ανθρώπους θεωρείται επικίνδυνη και κακή. Ωστόσο, η δράση αυτού του πίτμπουλ αποδεικνύει πως τα σκυλιά είναι πιστά και μπορούν να στραφούν εναντίον ενός ανθρώπου αν επιτεθεί σε κάποιο από τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Το ζευγάρι απαθανάτισε την αντίδραση του σκύλου στην κακοποίηση. Μια γυναίκα και ο σκύλος της κάθονται στον καναπέ, όταν ο άνδρας ξεκινά υποτιθέμενα να χτυπά τη σύντροφό του σε διάφορα μέρη του σώματος. Ο σκύλος προσπαθεί να τον αποτρέψει αλλά χωρίς να του επιτεθεί για να τον τραυματίσει ή να τον πληγώσει.

Δείτε την αντίδραση του σκύλου στο παρακάτω βίντεοΟ άνδρας προσποιείται πως χτυπά την σύντροφό του αρκετές φορέςc4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 241

Κάθε φορά ο σκύλος προσπαθεί να τον σταματήσειc81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 204

Αυτό αποδεικνύει πόσο έτοιμος είναι να προστατέψει την ιδιοκτήτριά του από την κακοποίηση.eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 195

Είναι σαφές πως οι άνθρωποι του βίντεο ήθελαν να δείξουν πόσο πιστός είναι ο σκύλος τους. Συγκεκριμένα, το τετράποδο ήταν έτοιμο να απομακρύνει ανθρώπους ακόμη και από την ίδια την οικογένεια για να προστατεύσει κάποιο άλλο μέλος. Μπορεί το πίτμπουλ να μην δάγκωσε τον ιδιοκτήτη, αλλά έκανε ότι μπορούσε για να τον αποτρέψει από το να ασκήσει βία.

Το βίντεο εστιάζει επίσης στα ζητήματα της ενδοοικογενειακής βίας και των κατοικίδιων ζώων. Αυτό μπορεί να συμβεί στην πραγματική ζωή. Οι γυναίκες μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από υπηρεσίες που είναι ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία και εκεί θα τους προσφερθεί προστασία. Σε μερικά κράτη, τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται σε τέτοια καταφύγια επειδή τις περισσότερες φορές τα θύματα έχουν βρει στήριξη σε αυτά τα ζώα.

Τα πιο σημαντικά