Πισπιρίγκου: Ο «τανάλιας» Δασκαλάκης – Το e-mail του με το ψευδώνυμο από το οποίο έγιναν οι «ύποπτεςς» αναζητήσεις

18 Απριλίου, 2022 6:49 ΜΜ
More videos

Είχαν γίνει αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων και ουσιών από e-mail, το οποίο φαίνεται πως ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη.

Νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης από την έρευνα των αρχών για τα ψηφιακά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου, φαίνεται να είχαν γίνει αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων και ουσιών από e-mail το οποίο ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” του ANT1, το συγκεκριμένο e-mail είναι το [email protected] το οποίο δείχνει να ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς χρησιμοποιείται το ψευδώνυμο που είχε ως τερματοφύλακας και η ημερομηνία της γέννησής του, δηλαδή 21/9.

Από αυτό το e-mail έγιναν οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας για τα αναισθητικά φάρμακα, τα φαρμακευτικά βιβλία και την κεταμίνη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ρωτηθεί από την ανακρίτρια για το συγκεκριμένο e-mail και η απάντηση που έδωσε ήταν ότι όλα τα είχε δημιουργήσει και τα διαχειριζόταν η σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η 33χρονη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο MEGA το Σαββατοκύριακο μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, έβαλε για πρώτη φορά και τον σύζυγό της στο “κάδρο” λέγοντας πως και εκείνος χρησιμοποιούσε το τάμπλετ, όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο.

Σήμερα, Δευτέρα, εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε νέα αποκάλυψη σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του δεύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, της 6 μηνών Ίριδας, στο σπίτι τους στην Πάτρα.

Το βρέφος είχε βρεθεί νεκρό μέσα στην κούνια του από την αδελφή της μητέρας του, Δήμητρα Πισπιρίγκου, τον Μάρτιο του 2021. Η μητέρα και η θεία του βρέφους έχουν ισχυριστεί ότι δίπλα του υπήρχε ένα πανάκι με αίμα.

Ο Γρηγόρης Λέων, που έχει υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ότι με βάση τα ευρήματα πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο, σε σημερινές δηλώσεις του στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι το πανάκι βρέθηκε με βεβαιότητα μέσα στο στόμα του παιδιού.