Πυροσβέστης έσωσε την ζωή ενός μικρού κοριτσιού από την φωτιά 17 χρόνια πριν. Σήμερα; Βρέθηκε δίπλα της στην τελετή αποφοίτησης της!

June 14, 2015 4:37 PM
More videos

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θα περάσουν από τις ζωές μας με την πάροδο των χρόνων, που είναι δύσκολο να κρατήσουμε επαφή με όλους.

Παρ’ όλα αυτά είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορείς να τους ξεχάσεις με τίποτα, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από την τελευταία φορά που τους είδες. Ο συνταξιούχος, πλέον, πυροσβέστης Mike Hughes, έχει βοηθήσει αμέτρητους ανθρώπους στη ζωή του, όμως το άτομο που χαράχτηκε για πάντα στη μνήμη του, ήταν ένα μικρό κορίτσι το οποίο είχε βοηθήσει το 1998.

Οι πυροσβέστες εκτός από το να σβήνουν φωτιές κάνουν και πολλά άλλα εκπληκτικά πράγματα, από το να σώζουν ζωάκια μέχρι να βοηθούν παιδάκια που κινδυνεύουν. Έτσι δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από το να τρέχεις μέσα στις φλόγες για να σώσεις κάποιον που έχει παγιδευτεί και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για σωθεί. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και ο Mike Hughes δεν θα ξεχάσει ποτέ την Dawnielle Davidson, το 9 μηνών κοριτσάκι που έσωσε από την κούνια του ενώ το σπίτι της οικογένειάς του είχε πιάσει φωτιά.

Η ηρωική αυτή διάσωση είχε γίνει πρωτοσέλιδο 17 χρόνια πριν, και σήμερα μιλάνε ξανά όλοι για αυτό το δίδυμο, καθώς ο Hughes παρευρέθηκε στην τελετή αποφοίτησής της Davidson, για να είναι κοντά στο κοριτσάκι που έσωσε πριν από μερικά χρόνια. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι δυο τους έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και ήταν πολύ σημαντικό για τη Davidson να έχει εκεί τον ήρωα της να επευφημεί όσο αυτή λάμβανε το δίπλωμά της.

Το περιστατικό είχε χαραχτεί στη μνήμη του Hughes τόσο πολύ, που αρκετά χρόνια αργότερα έψαξε για το μικρό κορίτσι στο Facebook.

Όπως λέει χαρακτηριστικά στο ABC: «Της έστειλα ένα μήνυμα που έλεγε… νομίζω πως σε έβγαλα από τις φλόγες όταν ήσουν μωρό. Και αυτή προσπάθησε να με τεστάρει… ρωτώντας  με, τι έκανε η μητέρα της όταν συνέβη το περιστατικό.» Ο Hughes της απάντησε σωστά πως η μητέρα της ήταν στη δουλεία και πέρασε το τεστ. Έκτοτε οι δυο τους έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Όταν δέχτηκε την πρόσκληση της μικρής να παρευρεθεί στην τελετή αποφοίτησης λέγοντας του πως δεν θα ήταν εκεί αν δεν υπήρχε αυτός και το πλήρωμά του, συγκινήθηκε.

«Ήταν το τρίτο άτομο που έβγαλα από φωτιά στην καριέρα μου, οπότε πάντα λέω πως το τρίτο είναι το γούρι. Το να τη βλέπω στην τελετή με έκανε να δακρύσω,» λέει ο Hughes.

H Davidson λέει με τη σειρά της: «Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, τα δάκρια χαράς, σε κάνουν να συνειδητοποιείς πως κάποια πράγματα θα μπορούσαν να πάνε λάθος. Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. »

upl557c7929bf15c

Παρακαλούμε κοινοποιήστε την συγκινητική αυτή ιστορία. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα στη ζωή μας.

abcnews

Ακολουθήστε μας στο facebook: