Πήρε τον νόμο στα χέρια του: Ο δήμαρχος Αλίμου άρπαξε το κομπρεσέρ και έσπασε πλακάκια γνωστού bar

17 Μαρτίου, 20232:57 ΜΜ
More videos

Δήμαρχος έσπασε πλακάκια γνωστού bar!

“Λευτεριά στον δημόσιο χώρο. Μιλάμε για δημόσιο κοινόχρηστο χώρο που κάποιοι καταπατητές θέλουν να το εκμεταλλεύονται” φώναξε μπροστά στις κάμερες ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ευθύς αμέσως άρπαξε το κομπρεσέρ και ξεκίνησε να σπάει τα πλακάκια του γνωστού παραλιακού all day bar που βρίσκεται στην περιοχή.

“Πραγματικά, ζούμε το θέατρο που παραλόγου. Δεν νοείται στην αθηναϊκή ριβιέρα το 2023 να υπάρχουν καταπατημένες κοινόχρηστες εκτάσεις πρασίνου και να προσπαθούν κάποιοι αυθαίρετα να τις μετατρέψουν σε δικό τους χώρο” κατήγγειλε ο κ. Κονδύλης και συνέχισε: “Δεν νοείται, βεβαίως, να κάνουμε νόμιμες εργασίες ως δήμος για να αποκαταστήσουμε την μορφή κοινόχρηστων χώρων και ο επιχειρηματίας με ένα τρόπο πολύ καταχρηστικό και κακόπιστο να φωνάζει την Αστυνομία και να κάνει μηνύσεις, ώστε να εμποδίσει τις νόμιμες διεργασίες”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” συμπλήρωσε ότι έχει τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες και σύμφωνα με αυτές βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του επιχειρηματία σε κοινόχρηστο χώρο.

“Έρχεται κάθε μέρα η Αστυνομία, δεν σταματάει τις ενέργειες γιατί είναι νόμιμες, επειδή όμως επιθυμεί ο επιχειρηματίας να υποβάλει μηνύσεις, παίρνει κάθε μέρα στο αστυνομικό τμήμα τους εργάτες του δήμου Αλίμου. Δεν τους κρατάνε αυτόφωρο, αλλά μέχρι να γίνουν οι ανταλλαγές μηνύσεων κι όλες οι διατυπώσεις περνάει η εργάσιμη μέρα”.
Συμπλήρωσε δε λέγοντας: “Με την τακτική του αυτή ο επιχειρηματίας έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την Αστυνομία και τελικά η Αστυνομία αντί να προστατεύσει εμάς, έχει καταλήξει να εξυπηρετεί τις στοχεύσεις του επιχειρηματία. Δεν θα περάσει αυτή η καταχρηστική συμπεριφορά της επιχείρησης που εργαλειοποιεί την Αστυνομία. Συνολικά ο χώρος που είναι καταπατημένος, σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη είναι πάνω από ένα στρέμμα.

Ο συνήγορος του επιχειρηματία Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Action 24 ανέφερε: “Εκτός του κωμικού του γεγονότος, που ένας δήμαρχος έχει ειδοποιήσει τα κανάλια και μια κυράτσα εκεί, ξηλώνει ο δήμαρχος τα πλακάκια με κομπρεσέρ και η κυρία με τα ψιλοτάκουνα ξηλώνει τα ξύλα γα να τους δουν οι κάμερες και μετά φοράνε τα κουστούμια τους για να μιλήσουν. Είναι η πιο κωμική εικόνα δημάρχου που έχω δει στην καριέρα μου”.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News