Πήρε το πιο μεγάλο χειροκρότημα: Πανέμορφη νύφη σταμάτησε την κυκλοφορία χορεύοντας ποντιακά και το γλέντι ξεκίνησε

10 Σεπτεμβρίου, 2022 12:12 ΠΜ
More videos

Θεοδώρα Λάκη: Η πανέμορφη νύφη που αναστάτωσε ευχάριστα όλη τη γειτονιά στο σπίτι της στην Καλαμπάκα φεύγοντας για τον γάμο της. Η νεαρή κοπέλα χόρεψε με τη συνοδεία μουσικών Ποντιακό χορό και μας άφησε με το στόμα ανοικτό.

Θεοδώρα Λάκη: Η νύφη που αναστάτωσε ευχάριστα την Καλαμπάκα

Το περασμένο Σάββατο έγινε στον Βυτουμά Καλαμπάκας ο γάμος δυο νέων ανθρώπων, του Γιώργου Γκόβαρη και της Θεοδώρας Λάκη. Το πανέμορφο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία συγγενών και φίλων με κουμπάρο τον άξιο Ευθύμιο Καραθανάση!

Δείτε το βίντεο:

Το γαμήλιο γλέντι έγινε στο γήπεδο του Βυτουμά με την διασκέδαση να κρατά έως το ξημέρωμα της Κυριακής!

Η πανέμορφη νύφη δεν πέρασε απαρατήρητη στο πέρασμά της και ιδίως κατά την έξοδό από την οικία της για την εκκλησία, όταν άρχισε να χορεύει ποντιακό τραγούδι με την συνοδεία μουσικών οργάνων στον κεντρικότατο δρόμο της Καλαμπάκας την οδό Πίνδου! Για χάρη της σταμάτησαν και οι διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι έδιναν τις ευχές τους !

Στέλνουμε με τη σειρά μας τις θερμότερες ευχές στον Γιώργο και την Δώρα, στους γονείς Νίκο Γκόβαρη πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυτουμά, στην σύζυγό του κα Μαρία Γιούργα, στον Κώστα Λάκη και στην Ελένη Μουρατίδου καθώς και στον κουμπάρο Ευθύμιο Καραθανάση!

Πηγή: kalabakacity.gr