Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
επικαιρότηταΠήρε θέση για τον γάμο Κασσελάκη-Τάιλερ: Ο Κούγιας μίλησε και τα είπε...

Πήρε θέση για τον γάμο Κασσελάκη-Τάιλερ: Ο Κούγιας μίλησε και τα είπε έξω από τα δόντια

“Αφησε τις εκλογές για να πάει να παντρευτεί τον νοσοκόμο σύντροφό του; Πολύ ασχολήθηκα και δεν μου αξίζει κι εμένα”, είπε ο κ. Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη.

“Ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε τις εκλογές για να πάει να παντρευτεί τον νοσοκόμο σύντροφό του;” Με αφορμή τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ στις ΗΠΑ, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε, μιλώντας στο Πρωινό: “Δεν γνώριζα ότι θα παντρευτεί ο κ. Κασσελάκης, είχα σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ. Είχα δικαστήριο μέχρι πολύ αργά χθες και κατάκοπος κοιμήθηκα το βράδυ. Δεν γνωρίζω πότε ανακοινώθηκε, μου είναι παντελώς άγνωστο και αδιάφορο”.

“Και άλλοι πολύ γνωστοί Έλληνες ομοφυλόφιλοι έχουν κάνει γάμο στο εξωτερικό, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε. Και θα σας έλεγα και πολύ αξιολογότεροι και καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι και στο επαγγελματικό μου περιβάλλον. Μάλιστα, έχω παραστεί στην Ολλανδία στον γάμο ενός πολύ γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος παντρεύτηκε ομοφυλόφιλο”, αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

“Πραγματικά, δεν είναι κάτι που με σοκάρει. Με το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν με σοκάρει τίποτα. Ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές και να πάει στρατιώτης και βρέθηκε αρχηγός κόμματος. Τι περιμένουν όλοι, δηλαδή; Περιμένουν κάτι καλύτερο; Άφησε τις εκλογές για να πάει να παντρευτεί τον νοσοκόμο σύντροφό του; Πολύ ασχολήθηκα και δεν μου αξίζει κι εμένα. Ας ασχοληθούν αυτοί που τον επέλεξαν και ας ασχοληθεί το κόμμα το οποίο τον υφίσταται”.

Τα πιο σημαντικά