Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠήρε σοβαρή θέση με 2 λέξεις: O Καρανίκας μίλnσε για τις δıαγραφές...

Πήρε σοβαρή θέση με 2 λέξεις: O Καρανίκας μίλnσε για τις δıαγραφές στο ΣΥΡΙΖΑ και έκλεισε στóματα

Με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Νίκος Καρανίκας πανηγυρίζει για τις διαγραφές Σκουρλέτη, Βίτσα και Φίλη

Σε ανάρτηση του, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο, ο Νίκος Καρανίκας πανηγυρίζει μετά την διαγραφή των Σκουρλέτη, Βίτσα και Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρας, χαρακτηρίζει τα μέλη αυτά ως φράξια και νομενκλατούρα ελίτ που ταλαιπωρούσαν και συκοφαντούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη και υπονόμευαν το πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ενιαίο κόμμα και όχι κόμμα ομοσπονδίας φραξιών και τάσεων»

Τι αναφέρει στην ανάρτηση του

«Επιτέλους Τέλος! (σε 1´)

Η Δημοκρατία εναντίον των βαρόνων της αριστερής Ελίτ. Τελειώνουμε με την νομενκλατούρα της Ελίτ και των ιερών αγελάδων. Απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη της φράξιας που ταλαιπωρούν και συκοφαντούν τον Στέφανο Κασσελάκη. Που ταλαιπωρούν και φράζουν τα τελευταία χρόνια την λειτουργία του κόμματος και όπως είναι κατανοητό απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη που προσβάλουν και υποτιμάνε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του κόμματος που επέλεξαν την ανανέωση του κόμματος και δημοκρατικά εξέλεξαν τον πρόεδρο του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ενιαίο κόμμα και όχι κόμμα ομοσπονδίας φραξιών και τάσεων, των ιδιοκτητών της Αριστεράς, της κομματικής Ελίτ και της νομενκλατούρας των αναχρονιστών.

Επιτέλους τέθηκαν εκτός κόμματος τα στελέχη των φραξιών που εκτός της υπονόμευσης του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα είχαν και έχουν ως μοναδικό σκοπό να αναπαράγονται στην ηγεσία για να αναπολούν την αριστερά του προηγούμενου αιώνα μετατρέποντας ένα πολιτικό κόμμα σε κόμμα συναισθηματικών εκδηλώσεων.

Τα τελευταία χρόνια το κόμμα ηττάται λόγω της υπονόμευσης των στελεχών της φράξιας και αυτό φάνηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και φυσικά στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επιτέλους, ο πρόεδρος του κόμματος έκανε το αυτονόητο ως πρόεδρος του κόμματος και εκπρόσωπος των μελών και του κόσμου που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να αλλάξει τα δεδομένα, να αντιπαρατεθεί της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και να κερδίσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση την ΝΔ Μητσοτάκη και όχι για να περιΦράξει το κόμμα μέσα στα τοίχοι του κάστρου – κόμμα- φρούριο των αναμνήσεων τους από μια άλλη εποχή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι δημοκρατικό αριστερό λαϊκό κόμμα και σκοπό έχει να κυβερνήσει τον τόπο για να υπερασπιστεί το κοινό καλό και όχι τα συναισθηματικά αδιέξοδα των στελεχών που έχουν αποκοπεί από την κοινωνία κατηγορώντας την για τις επιλογές της. Προχωράμε ενιαία και ενωμένα, προχωράμε δυνατά για να νικήσουμε.»

Δείτε την ανάρτηση

Τα πιο σημαντικά