Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
διεθνήΑυστραλέζα πήρε σε σταθμό για να ρωτήσει γιατί κουφαίνεται όταν κάνει στοματικό...

Αυστραλέζα πήρε σε σταθμό για να ρωτήσει γιατί κουφαίνεται όταν κάνει στοματικό έpωτα

Ο γιατρός που έκανε εκπομπή δυσκολεύτηκε να βρει απαντήσει on air, όμως το έκανε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε.

Η εκπομπή του Karl Kruszelnicki στον ραδιοφωνικό σταθμό «Triple J» είναι από τις πιο γνωστές στην Αυστραλία, καθώς ο 70χρονος καλείται να απαντήσει σε διάφορες κουφές ερωτήσεις όπως για παράδειγμα γιατί η φωτιά είναι κόκκινη ή γιατί μυρίζει έτσι όταν αεριζόμαστε…

a5f02008a61172f652aaf4fcad362079

Έχοντας γράψει αρκετά… χιλιόμετρα σε τέτοιες απορίες, θα περίμενε κανείς οτι θα δεν θα υπάρχει κάτι στο οποίο να μην μπορεί να απαντήσει. Στην ζωή όμως, ποτέ μην λες ποτέ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Έτσι, σε μία από τις τελευταίες του εκπομπές δέχθηκε την πιο τρελή ερώτηση, στην οποία δεν είχε κάτι να πει…

Μία ακροάτρια λοιπόν τον ρώτησε το εξής: Γιατί κάθε φορά που κάνει στaματικό έpωτα στον σύζυγό της, κουφαίνεται για λίγο; Μάλιστα τόνισε οτι το μόριο του άνδρα της, χτυπάει το πίσω μέρος του λαιμού της, μπας και προσφέρει κάποια λεπτομέρεια που θα βοηθούσε στην λύση του προβλήματος.

b4688aaaaf17fad03225929fe56ad458

Ο dr Kruszelnicki δυσκολεύτηκε να απαντήσει στον αέρα, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη γυναίκα να μείνει με την απορία. Το «news.com.au», έχοντας ενημερωθεί για το καυτό ερώτημα που έμεινε αναπάντητο, επικοινώνησε μαζί του λίγες μέρες αργότερα, προκειμένου να τον κατάφερε να καταλήξει κάπου…

Ιδού λοιπόν τι απάντησε: «Ρώτησα κάποιες φίλες μου αν έχουν βιώσει και αυτές κάτι ανάλογο με τους παρτενέρ τους και όντως έχει συμβεί», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε να αναλύει την θεωρία του, λέγοντας: «Νομίζω οτι το χτύπημα του πέους στο πίσω μέρος του λαιμού σπρώχνει την ευσταχιανή σάλπιγγα και την κλείνει. Συμπιέζει τον αέρα στην εσωτερική πλευρά του τυμπάνου με αποτέλεσμα την προσωρινή κώφωση».

63aedd7d29f135ebfd5236fd243c4b6e

Βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποδείξεις για αυτή την θεωρία, αλλά είναι πεπεισμένος πως εκεί κρύβεται η απάντηση.

View this post on Instagram

Bestie for lyfie

A post shared by Dr Karl Kruszelnicki (@doctor_karl) on

Τα πιο σημαντικά