Πήρε μια παλιά παλέτα και μέσα σε 2 ώρες έφτιαξε κάτι φανταστικό!

13 Ιουλίου, 2015 7:37 ΜΜ
More videos

Εδώ στο Τι Λες Τώρα, λατρεύουμε τις μετατροπές και μεταμορφώσεις άχρηστων υλικών. Πολλές φορές, μεμονωμένα κομμάτια από διάφορα υλικά θεωρούνται άχρηστα και καταλήγουν πεταμένα σε κάποια αποθήκη ή ακόμη και στα σκουπίδια. Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που έχουν ανακαλύψει πως με αυτά τα υλικά μπορούν να φτιάξουν φανταστικά πράγματα. Πράγματα που θα σας κρατήσουν απασχολημένους τις μέρες του καλοκαιριού, πράγματα που μπορούν να γίνουν ένα όμορφο δώρο για κάποιον και πολλά άλλα.

Αυτό ακριβώς έκανε και η χρήστης της σελίδας Instructables, NatalieL2, η οποία μας έδειξε πως μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα χρησιμοποιώντας άχρηστες παλιές παλέτες. Είδε τις υπέροχες δυνατότητες τους και δημιούργησε κάτι απολύτως χρηστικό και πανέμορφο για να διακοσμήσει το χώρο της.

Δείτε παρακάτω την κατασκευή της με κάθε λεπτομέρεια και πείτε μας στα σχόλια τις εντυπώσεις σας!

Η δημιουργός Natalie Langkopf έχει ανακαλύψει την ομορφιά της διαμόρφωσης αντικειμένων από φυσικά υλικά. Επίσης δεν έχει βρει ακόμη τα ιδανικά κομοδίνα για την κρεβατοκάμαρά της. Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να τα φτιάξει μόνη της. Αρχικά, πήρε δυο παλέτες και φρόντισε να αφαιρέσει κάθε καρφί καθώς επίσης και να τις τρίψει.

FLLOHXNIBQCG4UN.LARGE_-600x450

Ξεκίνησε να φτιάχνει τα πόδια από τα κομοδίνα. Έκοψε τα μεγάλα ξύλα από το εσωτερικό της παλέτας στη μέση για να πάρει το ύψος που επιθυμούσε. Χρησιμοποίησε μόνο τα 8 από τα 12 κομμάτια που είχε παράγει.

F6MA733IBQCG8WT.LARGE_

Για να φτιάξει το πάνω μέρος, έκοψε 3 σανίδες στη μέση. Κράτησε το μήκος τους στενό ώστε να χωρέσουν  δίπλα στο κρεβάτι.

FP6TW0HIBQCG8HP.LARGE_1

Έκοψε επιπλέον τέσσερα κομμάτια και τα βίδωσε όλα μαζί για να φτιάξει ένα κουτί. Αυτό θα το τοποθετήσει κάτω από το πάνω μέρος του κομοδίνου, το οποίο θα το σφραγίσει σαν καπάκι.

FP6TW0HIBQCG8HP.LARGE-1

Στη συνέχεια, τα πόδια του κομοδίνου συνδέθηκαν το καθένα στις εσωτερικές γωνίες των καπακιών με βίδες.

F9T8BPKIBQCG52D.LARGE_

Δημιούργησε και ένα δεύτερο καπάκι και το τοποθέτησε στο κάτω μέρος των ποδιών φτιάχνοντας έτσι ένα επιπλέον ράφι που έδωσε στο κομοδίνο μια πιο ισορροπημένη μορφή. Έγινε λίγο μικρότερο και χωρίς καμία προεξοχή.

F046UNBIBQCG59Y.LARGE_

Έπειτα ήρθε η ώρα της διακόσμησης. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε θέλετε ανάλογα με την αισθητική σας. Μπορείτε επίσης να τα αφήσετε όπως είναι!

F196UC7IBQCG5DF.LARGE_-600x450

Εδώ το βλέπετε μετά τον χρωματισμό του!

FWJ2DUJIBQCG5FU.LARGE-1

Είναι μια κομψή, ρουστίκ προσθήκη για το χώρο σας!

FLIY9U5IBQCG6TJ.LARGE-1

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν σκοπεύετε να το δοκιμάσετε!