Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

6 Φεβρουαρίου, 2021 5:50 ΜΜ
More videos

O Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr.

Σύμφωνα δε με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz, που δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος μπήκε στη δίνη του κυκλώνα μετά τις καταγγελίες τριών συναδέλφων του για προσβολή γεννετήσιας συμπεριφοράς, εμφάνισε έντονες αρρυθμίες ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε απορυθμιστεί το ζάκχαρό του.

Τα οικεία του πρόσωπα έχουν ήδη ενημερωθεί για την κλινική εικόνα του ηθοποιού ο οποίος θα παραμείνει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλοι οι εργαστηριακοί έλεγχοι.

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες ο Πέτρος Φιλιππίδης παρουσίασε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου καθώς έχανε τα λόγια του και τρεύλιζε. Γι αυτό το λόγο άλλωστε ειδοποιήθηκαν οι θεράποντες ιατροί του οι οποίοι έκριναν σκόπιμο να νοσηλευθεί. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η απορύθμιση του ζακχάρου μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο και γι αυτό το λόγο απαιτείται επίβλεψη της κατάστασης.

Πηγή: eReportaz, parapolitika

Ακολουθήστε μας στο facebook: