Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
διάφοραΔίπλωσε αυτό το ροζ χαρτί και έφτιαξε κάτι πραγματικά όμορφο!

Δίπλωσε αυτό το ροζ χαρτί και έφτιαξε κάτι πραγματικά όμορφο!

Πολλές φορές χρειάζεται να αγοράσετε σακούλες ώστε να τοποθετήσετε κάποια δώρα μέσα. Αν πιστεύεται πως είναι άσκοπα έξοδα, τότε το παρακάτω βίντεο του «Innova Crafts», είναι ιδανικό για σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χαρτί υπάρχει στο σπίτι σας και σε λίγα λεπτά να έχετε μια όμορφη χάρτινη σακούλα ακριβώς όπως την θέλετε.

Θα χρειαστείτε χαρτί, της επιλογής σας, κόλλα και κάποια κορδέλα.

Αρχικά, διπλώστε το χαρτί στη μέση για να βρείτε το κέντρο του χωρίς να το τσαλακώσετε και διπλώστε τις δυο άκρες του με άξονα το κέντρο. Φροντίστε η μια άκρη να ακουμπά ελαφρώς την άλλη, τοποθετήστε κόλα και πιέστε σταθερά.

Στη συνέχεια, διπλώστε το κάτω μέρος του χαρτιού προς τα πάνω με πλάτος περίπου 3 δάχτυλα, και αφού το ανασηκώσετε, διπλώστε το προς τα μέσα και από τις δυο του πλευρές ώστε να σχηματιστούν 4 τρίγωνα.

Διπλώστε το πάνω μισό του κάτω μέρους στο οποίο εργάζεστε ώστε να φτάσει μέχρι τη μέση και να έχει πλάτος 1 εκατοστό. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και με το άλλο μισό.

Αφού ξεδιπλώσετε τα δυο τελευταία σημεία, τοποθετήστε κόλλα σε κάθε γωνία και αναδιπλώστε τα. Γυρίστε το χαρτί στο πλάι και διπλώστε τα δυο απέναντι άκρα του και από τις δυο πλευρές. Ανασηκώστε το χαρτί και ανοίξτε το. Η σακούλα σας είναι σχεδόν έτοιμη.

Τέλος, αναδιπλώστε αρκετές φορές την κορυφή της σακούλας ώστε να μοιάζει με ακορντεόν και κάντε μια μικρή τρύπα στο κέντρο της. Αφού ξεδιπλώσετε τα δυο άκρα της, μπορείτε να περάσετε από την τρύπα την κορδέλα της επιλογής σας και να κάνετε έναν όμορφο φιόγκο. Η χειροποίητη σακούλα σας είναι έτοιμη σε λίγο χρόνο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα μάθετε βήμα-βήμα πώς να τη φτιάξετε μόνη σας.

Τα πιο σημαντικά