Πήραν «σηκωτό» τον Πατούλη για να μην φωτογραφηθεί με τον Μητσοτάκη

9 Σεπτεμβρίου, 2021 8:57 ΜΜ
More videos

Το ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την παρουσία του στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη έφυγε του σκοτωμού για την Αθήνα για να εμφανιστεί στην εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις, το γνωρίζουμε.

Είναι τότε που ο πρωθυπουργός «εκτόπισε» στην ουσία τον ανιψιό του, Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για τη δύναμη της εικόνας, ελπίζοντας σε πλάνα και δημοσιότητα.

Το ότι από την συγκλονιστική στιγμή της ταφής ενός μοναδικού μουσικού συνθέτη και προσωπικότητας βρέθηκε σε ένα ανάλαφρο περιβάλλον αποδίδεται στην ιδιαίτερη ικανότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη ως ταξιδευτή και ανέμελου.

Αλλά ότι στο πλάνο που ήθελαν του Κυριάκου Μητσοτάκη πλάι στον αρμόδιο υφυπουργό τη στιγμή της προσωπικής αίγλης του πρωθυπουργού, στην εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις, δεν υπήρχε καμία θέση για τον Περιφερειάρχη Αττική Γιώργο Πατούλη, δεν το ξέραμε.

Έτσι για τη δική του προβολή ο κύριος Πατούλης (βίντεο) προσπαθεί να «κολλήσει» στη παρέα επιδιώκοντας και αυτός την προβολή. Του δείχνει μάλιστα το σημείο και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ωστόσο δεν είχε καμία θέση εκεί και έτσι με την μεσολάβηση των οργανωτών ο κύριος Πατούλης απομακρύνθηκε με «συνοπτικές διαδικασίες»…

Δείτε το βίντεο:

Πριν με Πατούλη:

Μετά χωρίς Πατούλη: