Πείραμα αποδεικνύει πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση παντού με ένα γιλέκο υψηλής ορατότητας.

Δεκέμβριος 23, 2016 12:02 ΜΜ
More videos

Ο Ντέιβιντ Αλεγρέτι και ο φίλος του, ο Σον, αποφάσισαν να διεξάγουν ένα μικρό κοινωνικό πείραμα. Ήθελαν να μάθουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν φορώντας γιλέκα υψηλής ορατότητας. Με βάση τα όσα έγραψαν σε ένα άρθρο του Vice, φαίνεται πως κατάφεραν πολλά.

«Υπάρχει κάτι στις στολές που συγκεντρώνουν μια σχεδόν αφελή εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι εμπιστεύονται τις στολές. Οι περισσότεροι από εμάς, υπακούν όσους τις φορούν.» έγραψε ο Ντέιβιντ.

Αρχικά προσπάθησαν να μπουν σε μια κινηματογραφική αίθουσα χωρίς να πληρώσουν και μαντέψτε.. Το πέτυχαν! Έπειτα, δοκίμασαν την τύχη τους στο ζωολογικό κήπο, όπου για άλλη μια φορά μπήκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αποφάσισαν να κάνουν δυσκολότερο το παιχνίδι και να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια συναυλία του συγκροτήματος «Coldplay». Φαντάζεστε τι συνέβη;

Το πείραμα ήταν ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δείξουν πόσο εύκολα μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση δωρεάν. Αποκαλύπτει επίσης πόσο τρομακτικό είναι να περάσει από την ασφάλεια χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Ο Ντέιβιντ Αλεγρέτι και ο φίλος του, ο Σον, αποφάσισαν να δουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν φορώντας επίσημα γιλέκα υψηλής ορατότητας.

Instagram

Αποφάσισαν να κάνουν μια δοκιμή στην τοπική κινηματογραφική αίθουσα και κατάφεραν να μπουν δωρεάν.

Instagram

Έπειτα, δοκίμασαν την τύχη τους στον ζωολογικό κήπο και τα κατάφεραν χωρίς να πληρώσουν.

Instagram

«Ο Σον είπε καλημέρα στον υπάλληλο των εισιτηρίων καθώς μπαίναμε μέσα. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε το πόσο εύκολο ήταν.» έγραψε ο Ντέιβιντ.

Instagram

«Υπάρχει κάτι στις στολές που συγκεντρώνουν μια σχεδόν αφελή εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι εμπιστεύονται τις στολές. Οι περισσότεροι από εμάς, υπακούν όσους τις φορούν.»

Instagram

Αποφάσισαν να κάνουν δυσκολότερο το παιχνίδι και να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια συναυλία του συγκροτήματος «Coldplay» στην Μελβούρνη.

Instagram

Μαντέψτε.. Το κατάφεραν! «Η εμπειρία μας απέδειξε πως ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν δοκιμάσετε.»

Instagram

«Υποθέτω ότι αν μπορούσα να σας δώσω μία συμβουλή, θα ήταν: Πηγαίνετε να πάρετε ένα γιλέκο υψηλής ορατότητας. Αυτό είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη ζωή.»

Instagram

[Vice]

Ακολουθήστε μας στο facebook: