Απίστευτες βρισιές κατά της χώρας μας από φιλανδό μάνατζερ

9 Ιουλίου, 2015 1:25 ΜΜ
More videos

Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του ο Τζον Φίνμπεργκ, μάντατζερ του φιλανδικού συγκροτήματος Nightwish όταν ακυρώθηκε η συναυλία τους στην Ελλάδα λόγω των πολιτικών εξελίσεων. Έσπευσε να γράψει σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο «Άντε γ@μ@σου Ελλάδα».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνόδευσε και με το απαράδεκτο και χυδαίο σχόλιο «εύχομαι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ να καταλήξουν να ζουν στο δρόμο και να μην έχουν τίποτα». Ακόμα και να μην συμφωνεί με τη στάση του το συγκρότημα, είναι σίγουρο ότι κι αυτό έγινε ρεζίλι.

300x300

Μετά από αντιδράσεις θαυμαστών των συγκροτήματος, ο μάνατζερ έσβησε το σχόλιο. Αλλά «τα γραπτά μένουν»…

Άντε γαμ**ου Ελλάδα, μου γαμ*ς τα σχέδιά μου για το φθινόπωρο γαμ***ας τις παγκόσμιες αγορές. Εύχομαι όποιος ψήφισε κατά του προγράμματος διάσωσης να καταλήξει να ζει στους δρόμους, μην έχοντας τίποτα. Γαμώ.

Το screenshot αποθηκεύτηκε από κάποιον άλλο χρήστη, γι’ αυτό και γράφει ότι ήταν πριν 2 ώρες:

γγ

Ενημέρωση

NIGHTWISH: Παίρνουν επίσημα θέση για τη χυδαία επίθεση του John Finberg στους Έλληνες

Χθες ένα από τα μέλη του managment των Nightwish έκανε κάποιες (τουλάχιστον) εμετικές δηλώσεις σχετικά με την χώρα μας και τις πολιτικές εξελίξεις γύρω απ’ αυτή. Σήμερα οι Nightwish δέχθηκαν κάποια σχόλια στην επίσημη σελίδα τους γι αυτή την κίνηση κι απάντησαν το εξής:

“Ο John Finberg δεν είναι ο manager του συγκροτήματος, κλείνει τις συναυλίες μας στην Αμερική και προφανώς οι απόψεις του δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτές της μπάντας.”

11653356_10153123962473737_85309381_n

.