Η πιο παρανοϊκή αλλά ταυτόχρονα αριστουργηματική διαφήμιση αρώματος που έγινε ποτέ.

25 Σεπτεμβρίου, 2016 3:11 ΠΜ
More videos

Μια διαφήμιση τελείως διαφορετική από τις άλλες που θα σε κάνει να χορεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο Σπάικ Τζόουνς έφτιαξε ένα έξαλλο, μανιακό, ασυνήθιστο, μουσικό βίντεο που σίγουρα δεν θυμίζει διαφήμιση αρώματος.

Οι διαφημίσεις που αφορούν στη μόδα αλλά και τα καλλυντικά παρουσιάζουν τις γυναίκες πάντα με τον ίδιο τρόπο. Λαμπερές, λες και έχουν καταπιεί προβολέα, μαγευτικές και εξωπραγματικά όμορφες, κοινώς απρόσιτες.

spike-jonze-kenzo_vzeuxj

KENZO

Όταν πάτησα play στη διαφήμιση του αρώματος World από την εταιρεία Kenzo, δεν ήξερα τι θα δω αν και το γεγονός ότι ο δημιουργός της είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Spike Jonze ήταν αρκετό για να με πείσει να τη δω.

1

KENZO

Αυτό που είδα με εξέπληξε γιατί ο σκηνοθέτης πήγε 16 χρόνια πίσω και γύρισε ένα βίντεο με το ίδιο ακριβώς κόνσεπτ που είχε κάνει για το βίντεοκλιπ του Fatboy Slim.

kenzo

KENZO

Τότε βλέπαμε τον ηθοποιό Christopher Walken να χορεύει έξαλλα σε ένα άδειο εμπορικό κέντρο υπό τους ήχους του Weapon of Choice, ενώ τώρα είδαμε μια πανέμορφη κοπέλα να δραπετεύει από μια κοινωνική της υποχρέωση και να ξεκινάει ένα τρελό χορό σε ένα εντυπωσιακό κτίριο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: