Πιο μυώδης, με μουστάκι: Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος σε επίδειξη μόδας στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη

30 Μαΐου, 20236:24 ΜΜ

Γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 2002 και σήμερα είναι 20 χρονών. Ο Άγγελος Λάτσιος, ο πρώτος καρπός του έρωτα της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, το βράδυ της Δευτέρας 29/5 συνόδευσε για πρώτη φορά την μητέρα του σε επίσημη εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την εβδομάδα μόδας που ξεκινά στις 8 Ιουνίου, οι MI-RO παρουσίασαν το βράδυ της Δευτέρας 19/5/23 τη νέα τους καλοκαιρινή συλλογή στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα εντυπωσιακό show που μεταξύ άλλων θαύμασαν και η Ελένη με τον Άγγελο.

Η εμφάνιση του Άγγελου Λάτσιο στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιά και φαινόντουσαν τόσο γαλήνιοι και ευτυχισμένοι. Η εμφάνιση του Άγγελου Λάτσιου, δε, σχολιάστηκε αρκετά αφού ήταν πολύ αλλαγμένος από αυτό που όλοι γνώριζαν κι έβλεπαν στο instagram. Άφησε και μουστάκι.

Μεζονέτα 400 τετραγωνικών – Το σπίτι που μένει ο Άγγελος Λάτσιος με τον πατέρα του

Εδώ και λίγο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος έχει πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και να μετακομίσει μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, σε μία εντυπωσιακή μεζονέτα 400 τετραγωνικών.

Πρόκειται για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου.

Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News