Πιο ισχυρή απ’ την κεταμίνη: Εύρημα-σοκ στη Μαλένα αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας

30 Απριλίου, 2022 8:00 ΜΜ
More videos

Οι αποκαλύψεις για τα πιθανά αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα διαδέχονται η μία την άλλη, με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως, τα οποία αφορούν δεδομένα από τις τοξικολογικές της μικρής Μαλένας που δείχνουν χημική ουσία στο αίμα της, όπως είχαν δείξει και αυτές της Τζωρτζίνας οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Real News, οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν στη Μαλένα ακολούθησαν την ίδια μέθοδο με αυτές των εξετάσεων της Τζωρτζίνας και έδειξαν ίχνη χημικής ουσίας, η οποία δεν είχε καταγραφεί στις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις μετά τον θάνατο της.

Μάλιστα το δημοσίευμα επισημαίνει ότι αυτή η ουσία δεν ήταν ανάμεσα στα φάρμακα που έπαιρνε το κοριτσάκι.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή οι εξετάσεις βρίσκονται στη διαδικασία της ποσοτικοποίησης για να εντοπιστεί τόσο η ποσότητα όσο και το είδος της ουσίας που βρέθηκε, με σκοπό να ερευνηθεί αν αποτελεί αίτιο θανάτου της οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

Παράλληλα εξετάζεται η φαρμακευτική αγωγή της Μαλένας για τη λευχαιμία προκειμένου να διαπιστωθεί αν η ουσία που βρέθηκε χορηγήθηκε από άτομο εκτός νοσηλευτικού προσωπικού.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται και οι εξετάσεις για τα αίτια του θανάτου του βρέφους της οικογένειας, της Ίριδας, η οποία όμως πέθανε στο σπίτι και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.