Ποιό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη;

9 Νοεμβρίου, 2014 2:27 ΠΜ
More videos

ο ξενοδοχείο Lotte Hotel Moscow, στην καρδιά της Ρωσικής πρωτεύουσας, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ξενοδοχείουστην Ευρώπη κατακτώντας το Prix Villegiature, το Gran Prix για το Καλύτερο Ξενοδοχείο της Ευρώπης. Ταυτόχρονα διακρίθηκε και για το Καλύτερο Εστιατόριο ξενοδοχείου στην Ευρώπη για το Les Menus.

Το Prix Villégiature δίνεται στα καλύτερα ξενοδοχεία τηςΕυρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, από μια επιτροπή 23 αναγνωρισμένων δημοσιογράφων και ξένων ανταποκριτών διεθνών μέσων ενημέρωσης όπως ταConde Nast Traveller Spain, Conde Nast Traveller China,Die Zeit, France Televisions, Le Figaro, Financial Times,Vogue Latin America & Mexico, Vogue Brazil, GQ Italy καιMarie Claire Italy.

Στην κατηγορία του Καλύτερου Ξενοδοχείου στην Ευρώπη, το Lotte Hotel Moscow συναγωνίστηκε ξενοδοχεία παγκόσμιας φήμης όπως τα Hôtel Le Bristol Paris, Le Royal Monceau,Raffles στο Παρίσι και Conservatorium Hotel στοΆμστερνταμ.

Ταυτόχρονα, για το καλύτερο εστιατόριο στην Ευρώπη, τοLotte συναγωνίστηκε «δυνατούς» αντιπάλους της υψηλήςγαστρονομίας και, υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin σεφ Pierre Gagnaire, κατάφερε να αναδείξει τη γαλλική κουζίνα του σαν την καλύτερη της Ευρώπης.

Το Lotte Hotel Moscow λειτουργεί μόλις τέσσερα χρόνια, διαθέτει 300 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες και τημεγαλύτερη Βασιλική Σουίτα στην ήπειρο, καθώς και το παγκοσμίως γνωστό Mandara Spa που εξασκεί τις αρχαίες παραδόσεις από το Μπαλί.

 thetoc.gr