Η πιο γενναία πάπια του κόσμου κολυμπά δίπλα σε μια τίγρη

25 Ιανουαρίου, 2017 5:01 ΜΜ
More videos

Μια αγριόπαπια έκανε τις βόλτες της σε μια λίμνη ζωολογικού κήπου, για να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια γάτας-ποντικιού με έναν από τους κατοίκους του… μια τίγρη της Σουμάτρας. Η πάπια αποφάσισε να κάνει μια βουτιά στην “πισίνα” της τίγρης, όμως το πανέμορφο αιλουροειδές δε θεώρησε ευπρόσδεκτο τον απρόσμενο επισκέπτη. Ένα κυνηγητό ξεκίνησε, μαγνητοσκοπήθηκε και έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η πάπια ήθελε να δροσιστεί στη λιμνούλα του Τζάλαρ της τίγρης στο πάρκο άγριας ζωής Σάιμπιο, στο Χέλενσμπεργκ του Σίδνεϊ. Δεν ένιωθε πλήρης με το να βρέξει απλώς τον εαυτό της και έτσι άρχισε να προκαλεί το αιλουροειδές να την πιάσει, καθώς έκανε τον γύρο της λίμνης. Κάθε φορά που ο Τζάλαρ πλησίαζε, εκείνη τον απέφευγε γρήγορα.

Γνωρίστε την πάπια που ήθελε απλά να δροσιστεί σε μια λίμνη και αποφάσισε να παίξει με έναν θηρευτή.

YouTube/Symbio Wildlife Park

Η αγριόπαπια θεωρήθηκε ως η γενναιότερη του κόσμου, αφού δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαίτερα από την ύπαρξη ενός θηρευτή στο χώρο. Υπήρχε μάλιστα και μια στιγμή, που κάνει το κοινό να φωνάζει από τρόμο και ενθουσιασμό, όσο ο Τζάλαρ πλησίαζε αρκετά το “δείπνο” του. Το αιλουροειδές ήταν έτοιμο να ορμίσει, όμως η πάπια συνέχισε να πλατσουρίζει και εκείνος έχασε τον στόχο του.

Τελικά, η τίγρης κουράστηκε να κυνηγά το φτερωτό αυτό πλάσμα, τα παράτησε και άφησε την πάπια. Ανέβηκε στους βράχους του και ξέχασε μια και καλή το υποτιθέμενο γεύμα-έκπληξή του.

Ο Τζάλαρ, ένας κάτοικος του πάρκου άγριας ζωής Σάιμπιο, συμφώνησε να παίξει με την άτακτη πάπια, που έκανε τις βουτιές της στη λίμνη του.

YouTube/Symbio Wildlife Park

Δε μπορούσε όμως να φτάσει τον αντίπαλό του.

YouTube/Symbio Wildlife Park

Είναι το παιχνίδι “Τώρα βλέπεις την πάπια”…

YouTube/Symbio Wildlife Park

…”και τώρα όχι”.

YouTube/Symbio Wildlife Park

Εκείνος απογοητεύτηκε που δε μπορούσε να πιάσει την πάπια κι ας είναι γνωστός θηρευτής.

YouTube/Symbio Wildlife Park

Συγγνώμη Τζάλαρ, η κυρία Πάπια μάλλον είναι πολύ καλή στην αποφυγή της αιχμαλωσίας.

YouTube/Symbio Wildlife Park

Τελικά, η τίγρης της Σουμάτρας τα παράτησε και βγήκε απ’ το νερό.

YouTube/Symbio Wildlife Park

Δείτε ολόκληρο το στιγμιότυπο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: