Άνθρωποι πίνουν τα ούρα τους για να χάσουν βάρος και να απαλλαγούν από την ακμή

7 Σεπτεμβρίου, 2018 8:50 ΜΜ
More videos

Άνθρωποι που πίνουν τα ούρα τους ισχυρίζονται ότι έχουν καλύτερη επιδερμίδα, χάνουν πιο εύκολα βάρος και τους βοηθάει να φαίνονται και να νιώθουν πιο νέοι.

Αυτοί οι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι πίνοντας τα ούρα τους βελτιώνουν με φυσικό τρόπο την υγεία τους.

Η κατανάλωση ούρων είναι πιο πρακτική που ακολουθείται εδώ και αιώνες και πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να θεραπεύσει ασθένειες, να αυξήσει την ενέργεια και να δράσει ως αντιγηραντικό.

Η 26χρονη Τζούλια Σιλαμάν και ο 49χρονος Κρίστο Νταμπράτσιο υποστηρίζουν ότι πίνοντας τα ούρα τους έχασαν πιο εύκολα βάρος και νιώθουν πιο υγιείς και συνδεδεμένοι με την φύση.

“Διάβασα για αυτό στο διαδίκτυο και για να πω την αλήθεια στην αρχή μου φάνηκε αηδία. Ωστόσο, όσο πιο πολύ έψαχνα τόσο πιο πολύ με έπειθε. Μόλις το δοκίμασα άρχισα να αισθάνομαι σαν τον Σούπερμαν”, ανέφερε ο 49χρονος.

O 49χρονος άντρας ισχυρίζεται ότι έχασε 14 κιλά χάρη στην κατανάλωση των ούρων του.

Ο Νταμπράτσιο πίνει 3 ποτήρια ούρα την ημέρα και πλένει το πρόσωπο και τα μάτια του με αυτά.

Η 26χρονη Τζούλια ανέφερε ότι δίσταζε να πάει σε δερματολόγο όταν εμφάνισε έντονη ακμή στο πρόσωπό της και προτίμησε να ακολουθήσει την πρακτική της κατανάλωσης ούρων και του πλυσίματος του προσώπου της με αυτά.

Τώρα, η 26χρονη υποστηρίζει ότι απαλλάχθηκε από την ακμή της και έχασε 11 κιλά χάρη στην κατανάλωση των ούρων της.

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι μετά την νηστεία που έκανε πλέον τα ούρα της μοιάζουν να έχουν γεύση νερού καρύδας.

“Καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν αυτή την πρακτική περίεργη-επειδή δεν είναι αποδεκτή. Οι περισσότεροι σκέφτονται την άσχημη μυρωδιά και γι’ αυτό θεωρούν ότι είναι αηδία. Ωστόσο, αν ακουστούν περισσότερες ιστορίες που είχαν αποτέλεσμα πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει αυτό”, δήλωσε η 26χρονη.

[dailymail]