Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δοτικός, ευγενέστατος, γλυκύτατος ο Φιλιππίδης»

16 Ιανουαρίου, 2022 8:15 ΜΜ
More videos

«Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είμαστε δικαστήριο», είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη και πρόσθεσε πως πρώτη φορά συνεργάστηκαν στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάνατο και ήταν άψογος συνάδελφος. Ακόμα, είπε πως ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα πλάσμα… χαζοχαρούμενο.

«Ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, δημοκρατία έχουμε αλλά κανείς δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον, όσο υπάρχουν τα δικαστήρια. Αφού, λοιπόν τον έχει παραλάβει ο νόμος, τον φυλάκισαν, πληρώνει αυτό που έκανε. Το να εξακολουθείς όχι να τον πικραίνεις ή να τον καταδικάζεις, δεν έχει κανείς δικαίωμα όσο υπάρχει η Πολιτεία και οι νόμοι. Εμείς δεν έχουμε παρά να δείξουμε τη συμπάθεια στην οικογένεια που έχει πίσω του και τίποτα περισσότερο.

Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, συναντιόμασταν μόνο σε πρεμιέρες. Λέγαμε μόνο “γεια τι κάνεις, πόσο σε εκτιμώ κλπ”. Συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” και μπορώ να πω ότι ήταν άψογος συνάδελφος. Δεν αφήνω περιθώρια να με πειράξουν, οπότε λέω δεν θα μου κάνει τίποτα» ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Στην ώρα του, ποτέ δεν άργησε, διαβασμένος, δοτικός, ευγενέστατος, γλυκύτατος. Δεν είδα ποτέ άσχημη συμπεριφορά. Όταν άκουσα όλα αυτά λέω “Αυτός ο άνθρωπος έκανε όλα αυτά τα πράγματα;”. Δυστυχώς τελείωσε την καριέρα του, τελείωσε για μένα τη ζωή του. Δεν είναι ένα στίγμα αυτό, δεν έκλεψε. Αυτό είναι πολύ βαρύ. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε να ξαναβγεί στον κόσμο» τόνισε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο