Πιλότος από τη Σουηδία κάνει γιόγκα στις χώρες που ταξιδεύει και σαρώνει τα κοινωνικά δίκτυα

1 Δεκεμβρίου, 2016 8:11 ΜΜ
More videos

Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να δούμε την καθημερινή πλευρά ενός πιλότου εμπορικού αεροπλάνου, αλλά η Μaria Pettersson δεν είναι μια συνηθισμένη πιλότος. Είναι μια ωραία έμπνευση και για τους 200 χιλιάδες ανθρώπους που την ακολουθούν στο Instagram, όπου και δημοσιεύει φωτογραφίες από μέρη του κόσμου κάνοντας την αγαπημένη της γιόγκα.

Η 32χρονη Σουηδή από το Γκέτεμποργκ, είναι μια πιλότος της Ryanair. Λέει ότι ξεκίνησε την σελίδα της στο Instagram μετά τη μετακίνηση της στην Ιταλία (ζει σήμερα στο Παλέρμο της Σικελίας), έτσι ώστε να μπορεί να μοιραστεί τις περιπέτειές της με την οικογένειά της πίσω στο σπίτι.

Αλλά από τότε συγκέντρωσε έναν εντυπωσιακό αριθμό θαυμαστών στο διαδίκτυο και είναι εύκολο να καταλάβουμε το γιατί, κοιτάζοντας κανείς τις εικόνες της. Είτε κάνει γιόγκα στην παραλία σε κάποιον μακρινό τροπικό παράδεισο, κανό σε γαλαζοπράσινα νερά ή ποζάρει για μια φωτογραφία ενώ κάθεται στο πιλοτήριο του Boeing 737NG της, η Pettersson κάνει την ζωή που οι περισσότεροι από εμάς μπορούν μόνο να ονειρεύονται.

Θαυμάστε την!

woman-pilot-yoga-maria-pettersson26 woman-pilot-yoga-maria-pettersson33 woman-pilot-yoga-maria-pettersson10 woman-pilot-yoga-maria-pettersson28 woman-pilot-yoga-maria-pettersson29 woman-pilot-yoga-maria-pettersson4 woman-pilot-yoga-maria-pettersson15 woman-pilot-yoga-maria-pettersson30 woman-pilot-yoga-maria-pettersson7 woman-pilot-yoga-maria-pettersson17 woman-pilot-yoga-maria-pettersson34a woman-pilot-yoga-maria-pettersson-35 woman-pilot-yoga-maria-pettersson31 woman-pilot-yoga-maria-pettersson14 woman-pilot-yoga-maria-pettersson19 woman-pilot-yoga-maria-pettersson11

Instagram | pilotmaria.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: