Πιλότος αεροπλάνου κέρασε 40 πίτσες τους επιβάτες επειδή καθυστέρησε η πτήση

9 Σεπτεμβρίου, 201810:36 ΜΜ

Η πολύωρη καθυστέρηση ενός δρομολογίου της American Airlines στάθηκε η αφορμή για μία ασυνήθιστη παραγγελία στο αεροδρόμιο της Γουιτσιτά στο Τέξας των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πτήση τους Boeing 737 με προορισμό την Καλιφόρνια παρουσιάστηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα, αναγκάζοντας τον πιλότο να προσγειωθεί εσπευσμένα στο αεροδρόμιο του Τέξας.  

Όμως, επειδή η πτήση αναμενόταν να έχει μικρή διάρκεια, δεν υπήρχε στο αεροσκάφος αρκετό φαγητό ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των περίπου 40 επιβατών κι έτσι ανέλαβε δράση ο πιλότος.

Με μία ασυνήθιστα γενναιόδωρη κίνηση, ο πιλότος παρήγγειλε από τοπικό κατάστημα περίπου 40 πίτσες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συνδράμει τους πεινασμένους επιβάτες, ενώ η παράδοση της παραγγελίας από το delivery έγινε μέσα στον χώρο του αεροδρομίου.

Mάλιστα, ο πιλότος μοίρασε χέρι με χέρι τις πίτσες σε κάθε έναν από τους επιβάτες για να βεβαιωθεί ότι κανένας δεν θα έμενε πεινασμένος και παραπονεμένος, κερδίζοντας μία θέση μεταξύ των πιο εξυπηρετικών πιλότων.

Δείτε το βίντεο

Pilot orders 40 pizzas for passengers on diverted flight

An American Airlines flight was diverted due to poor weather in Wichita Falls, Texas. So the pilot ordered 40 pizzas and hand-delivered them to passengers https://cnn.it/2N0Oshz

Gepostet von CNN International am Freitag, 7. September 2018

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News