Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠιλίδης: Η αποκάλυψη για τον καβγά του με τον Γιώργο Κατσαούνη: «Τα...

Πιλίδης: Η αποκάλυψη για τον καβγά του με τον Γιώργο Κατσαούνη: «Τα μάζευα ώσπου δεν άντεξα»

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μετά την αναγκαστική αποχώρησή του λόγω προβλήματος υγείας, φιλοξενήθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης της ομάδας των Μαχητών αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο ριάλιτι ενώ έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με τον τσακωμό με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Το οικονομικό κομμάτι έπαιξε μεγάλο ρόλο για να πω το ναι στο Survivor. Κι έπειτα ήθελα να με μάθει ο κόσμος για να μπορέσω μέσα από αυτό να φέρω χορηγούς. Ξεκίνησα πολύ όμορφα, αλλά μετά τις πρώτες 15 μέρες, εγώ είχα από πριν, από πολύ μικρή ηλικία, ένα πρόβλημα με το στομάχι μου, και με έπιασαν πολύ δυνατοί πόνοι. Δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου τις νύχτες.

Το ξημέρωμα που με έπιανε ο ύπνος, έπρεπε να σηκωθούμε να πάμε στο αγώνισμα. Νόμιζα ότι θα είναι πολύ δύσκολο για μένα με τόσο κόσμο, αλλά βρήκα κατευθείαν τους σωστούς ανθρώπους που έκανα παρέα, οπότε μου ήταν εύκολο, με αγάπησαν τα παιδιά κατευθείαν», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης

«Ήταν άσχημη εικόνα κι έφτασα σε αυτό το σημείο γιατί τα μάζευα πολύ καιρό, και με άσχημο τρόπο. Είχε βρει το κουμπί μου και με πείραζε συνέχεια. Τα μάζευα ώσπου δεν άντεξα άλλο. Αλλά πάλι καλά τελείωσε εκεί, ήρεμα. Όταν σε τσιγκλάει ο άλλος, τι να του πεις; Μη το κάνεις; Δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να το κάνει; Η ομάδα του τού έλεγε “τι κάνεις;”», είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στον καβγά με τον Κατσαούνη.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά